Wouter, Koen & Kenny 2020-09-23T10:52:20+00:00
Auteurs boek Bever Bart

Wouter, Koen & Kenny

De auteurs Wouter ter Reehorst, Koen P.H. Romeijn en illustrator Kenny Kiekens zijn de ‘vaders’ van Bever Bart. Na een brainstormsessie waarbij hun fantasie de vrije loop had, werd Bever Bart geboren. Een stoere bever met het hart op de juiste plek, die de wereld wil veroveren. Van volwassen boeken naar een kinderboek, het ging auteurs Wouter en Koen kinderlijk eenvoudig af. Via Kenny kwamen Bever Bart en zijn vriendjes tot leven en kwamen tekst en beeld bij elkaar.

Kijk voor meer informatie op www.beverbart.nl

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Bever Bart is de gaafste en meest eigenzinnige bever van de Lage Landen. En speciaal voor jou heeft hij een aantal van zijn favoriete avonturen bij elkaar geknaagd en in dit boek gezet! Bart woont in Dreumel. Dat is een klein plaatsje in Nederland. Echt waar! Zijn burcht, zoals het hol van een bever wordt genoemd, ligt in een klein binnenmeer, vlak bij een bocht in de rivier de Waal. Hier wonen ook zijn vrienden: Napoleon, een Franse bulldog, en Noor, een eekhoorntje. Samen beleven ze de gekste avonturen!
  • In het werkboek Film van jouw leven krijg je bouwstenen aangereikt voor de film die zomaar van jouw leven gemaakt kan worden. Deze bouwstenen - in de vorm van artikelen en vragen voor je onderbewustzijn - stellen je in staat het script te schrijven dat helemaal bij jou past. Zodat je wanneer de camera gaat draaien, vol vertrouwen de hoofdrol kunt spelen in een leven dat je zelf hebt vormgegeven. En waarvan je zelf de regisseur bent.
  • Waar ligt de grens tussen werkelijkheid en verbeelding? Tussen realiteit en fictie? In dit boek vertelt Koen PH Romeijn het verhaal van Gian Posthumus. Een verhaal dat verdacht veel lijkt op zijn eigen levensverhaal. Gian Posthumus is het zat. Hij is op. Klaar met ploeteren. Klaar met alles. Werk, familie, vrienden. Buiten zijn toenemende hallucinaties heeft hij niets meer. Geen enkele verplichting. Geen bemoeienissen. Slechts zijn bezoekjes aan de psycholoog dwingen hem de wereld buiten zijn appartement te moeten trotseren. Dat, en zijn opstandige zoon Kato die hem sporadisch komt opzoeken.