Vitaal scheiden regel het goed, regel het samen

//Vitaal scheiden regel het goed, regel het samen

Vitaal scheiden regel het goed, regel het samen

Vitaal scheiden lrVrijdag 8 september 2017, de Dag van de Scheiding. Op deze dag openen kantoren aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) vrijblijvend hun kantoren om informatie te verstrekken over alles rondom de scheiding.

44% zegt achteraf dat ze de scheiding anders hadden moeten regelen
In het kader van deze dag is door vFAS onderzoek gedaan naar scheidingen en de gevolgen. Daar is onder andere uit naar voren gekomen dat ruim 44% van de mensen die gescheiden is, achteraf zegt dat ze de scheiding anders hadden moeten regelen. Daarbij wordt ‘betere afspraken maken’ het vaakst genoemd.

35.000 scheidingen jaarlijks
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) scheiden er jaarlijks zo’n 35.000 gehuwden. Een duizelingwekkend aantal. Als daar dan ruim 44% van zegt dat ze achteraf graag dingen beter hadden geregeld, dan is dit wel zorgwekkend. Realiseren mensen zich wel wat er bij een scheiding komt kijken? Wordt er aan de voorbereiding van de scheiding minstens zoveel aandacht besteed als aan de planning van een huwelijk? Vaak niet.

Vitaal scheiden – regel het goed, regel het samen
In samenwerking met Resolve Scheidingsbemiddeling is bij GVMedia het boek Vitaal scheiden – regel het goed, regel het samen verschenen. In dit boek wordt op eenvoudige wijze uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Waar men rekening mee moet houden, zowel op praktisch als emotioneel gebied. Het scheidingsproces wordt stap voor stap beschreven. Handige lijsten, praktische tips en duidelijke uitleg geven inzicht in alle zaken rondom de scheiding. Daarnaast bevat het boekje ervaringsverhalen.

Speciaal op deze dag willen we dit praktische boekje nog eens onder de aandacht brengen. Vitaal scheiden – regel het goed, regel het samen is verkrijgbaar via de boekwinkels en de webshop van Uitgeverij GVMedia en kost € 9,95 exclusief portokosten.

Klik hier om het Vitaal scheiden – regel het goed, regel het samen direct te bestellen.

Door | 2018-01-26T08:22:02+00:00 september 7th, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Vitaal scheiden regel het goed, regel het samen