Uitgeverij GVMedia presenteert: Vitaal Scheiden

//Uitgeverij GVMedia presenteert: Vitaal Scheiden

Uitgeverij GVMedia presenteert: Vitaal Scheiden

Vitaal scheiden lrTijdens mijn scheiding een aantal jaren gelden heb ik me regelmatig afgevraagd of er geen praktische hulpmiddelen waren, voor weinig, die ik kon gebruiken als leidraad.  Het voelde zo vaak alsof ik het wiel opnieuw aan het uitvinden was.
Vanuit mijn behoefte aan informatie kwam ik op het idee om een platform voor gescheiden vrouwen op te zetten die net als ik op zoek waren naar antwoorden. Via dit platform kwam ik in aanraking met Resolve.

Resolve is een landelijke organisatie met mediators die de helpende hand bieden tijdens het scheiden. De nadruk bij deze organisatie licht op een zo soepel mogelijke afhandeling.
Daardoor kwam ik op het idee hen te vragen een praktisch boekje te schrijven met praktische handvatten, tips, praktijkvoorbeelden en lijstjes, heel veel lijstjes.

Het boek is er en heeft als titel Vitaal Scheiden. Stap voor stap wordt het scheidingsproces beschreven dat je samen met de hulp van een mediator doorloopt. Naast de praktische kant komt ook de emotionele kant aan bod.

“Je leven staat op z’n kop als je gaat scheiden. Het raakt je in je basis en je hebt veel vragen en zorgen. De titel van dit boek lijkt dan misschien vreemd. Maar dit boek is juist bedoeld om te zorgen dat je het scheidingsproces zo goed mogelijk doorloopt en er wellicht zelfs sterker uitkomt.” Yvonne van den Berg – Resolve Scheidingsbemiddeling

Vitaal Scheiden kost € 9,95 en is verkrijgbaar via onze webshop, de boekhandel en bol.com

 

Door | 2018-01-23T10:41:16+00:00 januari 17th, 2017|Boekennieuws|Reacties uitgeschakeld voor Uitgeverij GVMedia presenteert: Vitaal Scheiden