Rosan van der Zee 2020-09-24T09:29:03+00:00

Rosan van der Zee

Aan hobby’s en passies heeft Rosan geen gebrek. Van teksten en muziek schrijven tot paardrijden, klimmen en modellenwerk. Ondanks haar vele talenten heeft Rosan te maken met psychische kwetsbaarheid waar ze dagelijks mee in gevecht is. Hierin probeert ze vooral haar kracht te ontdekken.

In haar leven heeft ze veel ups en downs gekend. Nu, op 24-jarige leeftijd, komt Rosan met Happy Depressie, haar eerste boek. Hiermee hoopt ze met haar inzichten het taboe dat op psychische kwetsbaarheid rust te doorbreken en andere mensen te kunnen helpen.

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Out of stock
    Happy Depressie Al sinds haar vroege jeugd had Rosan het gevoel nergens bij te horen en liep ze tegen zichtbare en onzichtbare hindernissen aan waardoor voor haar gevoel niets lukte. Pas op haar tweeëntwintigste werd voor Rosan duidelijk wat er nu eigenlijk met haar aan de hand was. Tot aan dat moment stond haar hele leven in het teken van een gedreven zoektocht naar begrip, liefde en acceptatie, maar vooral ook naar zichzelf. In Happy Depressie neemt Rosan je mee in haar zoektocht, die gepaard gaat met hoop, teleurstelling, suïcidale gedachten en falende hulpverlening. Een aangrijpend autobiografisch verhaal geschreven vanuit een bijzonder perspectief op de wereld, doorspekt met relativerende humor. Dit boek is verkrijgbaar bij de online boekenwinkels zoals bol.com