Patricia van Walstijn 2018-02-05T09:04:59+00:00

Patricia van Walstijn

Patricia van Walstijn is oprichtster van het Chi Neng Instituut Europa. Naast een bevlogen trainer is ze ook auteur van diverse boeken. Zo schreef ze Chi Neng Qigong – Meditatie in beweging en Chi Neng Qigong – Geïnspireerd en ontspannen leven.

“Ik heb heel wat rondgereisd in mijn leven en nog ben ik regelmatig onderweg. In mei 1998 was ik in China om in Beidahe Zhineng Qigong te beoefenen. Hier bezocht ik ook het Huaxia Centrum waar ik Dr. Pang Ming ontmoette en kennis mocht maken met Zhineng Qigong. Ik was enorm onder de indruk van deze leer en het effect ervan. Ik besloot om zijn methode in Europa te introduceren en zo is het Chi Neng Instituut Europa ontstaan. Een van onze doelstellingen is om Zhineng Qigong in het westen door te geven, dit onder de naam Chi Neng Qigong. In de theorie van Chi Neng Qigong gaat het vooral om te leren in harmonie te leven door inzicht in jezelf te krijgen. Dat betekent dat je je niet verzet tegen je eigen natuur maar juist leert om mee te bewegen.”

Het Chi Neng Instituut organiseert regelmatig diverse workshops om kennis te maken met deze bijzondere bewegingsleer. Heb je de smaak te pakken, dan kun je een stap verder gaan en een opleiding volgen. Regelmatig worden er workshops in binnen- en buitenland georganiseerd.

www.chineng.eu

Van deze auteur in onze webshop te koop: