Over ons 2018-02-08T13:36:00+00:00

Uitgeverij GVMedia is ontstaan vanuit Uitgeverij Andromeda en doorgegroeid naar de huidige vorm. Christien Broekhoven en Wendy Bosch vormen samen het uitgeversteam. Kantoorhond Izzie heeft zo haar eigen rol, gasten worden met enthousiast geblaf begroet en in tijden van stress is zij volkomen zen.
Als uitgevers zijn we redelijk eigenwijs. We varen onze eigen koers, vinden het belangrijk om een goede wederzijdse klik met onze auteurs te hebben en trekken ons weinig aan van de stormen in het boekenvak.

Zelfontwikkeling
We krijgen regelmatig de vraag waar GVMedia voor staat. De G¬†staat voor Groei, de V staat voor Veranderen. Dat is wat we met onze boeken teweeg willen brengen. Zelfontwikkeling is dus een belangrijke pijler voor GVMedia, maar niet de enige pijler. Ons assortiment is breed en bevat ook diverse romans, kinderboeken, kaartensets, een kleurboek en cd’s. ¬†Wij hopen met onze producten de lezers te inspireren om te Groeien en waar mogelijk Verandering aan te brengen in bijvoorbeeld ongewenste patronen. Het belangrijkste is dat onze producten je een goed gevoel geven en je leven – al is het maar een klein beetje – verrijken.