Naomi Albrechts 2018-02-05T09:02:15+00:00

Naomi Albrechts

Naomi Albrechts is therapeut en trainer. Vanaf jongs af aan wist Naomi al snel dat ze graag andere mensen wilde ondersteunen en begeleiden; ook wist ze toen al dat er meer bestond dan dat we zien. Naomi is een nuchtere dame die met beide benen op de grond staat. Haar insteek is eerst zien, ervaren en dan pas geloven.
Naast deze kaartenset schrijft ze boeken en heeft ze een CD uitgebracht waarop geleide meditaties en ontspanningsmuziek staan.

Sister Remedies
Samen met haar zus Ilonka van Houten – Albrechts, heeft ze een eigen praktijk, Sisters Remedies. Binnen de praktijk wordt zowel complementaire als preventieve zorg geboden, gericht op balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Uniek bij Sister Remedies is dat lichaam en geest tegelijkertijd worden behandeld. Dit zorgt ervoor dat je je stressvrij, energiek en ontspannen voelt, een goed contact met lichaam en geest hebt, weer bruist van energie en effectief verder kunt.
Sisters Remedies is een praktijk voor het Ontstresspakket, ontstressbehandeling, counseling, EMDR , Integra, holistische geneeswijze, pijnverlichting, hypnose, regressie, engelenreading. Daarnaast worden er diverse workshops en trainingen gegeven.

Voor meer info: www.sistersremedies.nl

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Deze set bestaat uit 45 kaarten voorzien van inspirerende boodschap. Trek een kaart voor de dag, of doe een legging. In het bijbehorende boekje krijg je uitleg over het werken met deze kaarten en verschillende mogelijkheden om ze te leggen. De set is momenteel alleen verkrijgbaar bij de online boekenwinkels zoals bol.com