Mirjam van Zweden 2020-11-13T10:59:01+00:00

Mirjam van Zweden

Mirjam van Zweden (26 augustus 1964) werkt graag met de kleur blauw. Een unieke tint die de van origine Amsterdamse kunstenares in staat stelt om genuanceerde gevoelens en een opwindend, emotioneel spectrum op doek vast te leggen.

De kijker wordt door de hypnotische, concentrische vormen meegenomen in een droomwereld waarvan het begin lag in de wil tot expressie toen Mirjam van Zweden met kwast en spatel, moed en verlangen de eerste streek zette.

Haar werken dragen uitsluitend Nederlandse namen. Daarmee geeft ze uiting aan haar wortels in een kunstenaarsfamilie die het talent van Mirjam van Zweden vroeg heeft ontdekt en gestimuleerd. Tegenwoordig woont, werkt en leeft de schilderes in Zürich/Zwitserland.

De sprekende schilderkunst met elementen van het moderne expressionisme en tachisme tonen haar artistieke ontwikkeling en sluiten aan bij de thema’s Groei en Verandering die de basis vormen van GVMedia.

Van deze kunstenaar in onze webshop te koop:

  • Inspirerende, hoogwaardige canvasprint met witte lijst in een tijd vol disruptie en dynamische transitietrajecten naar het nieuwe normaal. Voor thuis, de werk-/studeerkamer, in de coachingpraktijk, vergaderruimte en de kantooromgeving Inclusief lijst en ophangsetje Inclusief verzendkosten