Lucas Slager & Willem Jan van de Wetering 2019-05-02T12:40:12+00:00
Foto Lucas Slager

Lucas Slager

Lucas P. Slager heeft als missie een brug slaan tussen mensen, tussen mens en maatschappij, tussen zoeken en vinden, denken en doen, tussen geest en materie.
Hij begeleidt mensen en organisaties met behulp van individuele ontplooiingstrajecten, trainingen en workshops naar groei en bewustzijn. In zijn visie zijn het leven, de maatschappij en de mens een geheel.

Willem Jan van de WeteringWillem Jan van de Wetering is Enneagramdeskundige en heeft meerdere boeken over dit psychologische model geschreven. Daarnaast coacht hij mensen en geeft hij diverse workshops, lezingen en beroepsopleidingen, waarbij het Enneagram de basis vormt.

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Sinds die donderdagavond en dat herseninfarct snap ik soms mijzelf niet meer: de beroerte maakte witte vlekken op mijn grijze cellen. Mijn linkerkant voelde niets meer en deed niks meer. Linkszijdige uitval, heet dat. Lezen lukte amper: al na een halve bladzijde gingen de letters schitteren. Zeven jaar later kan ik gelukkig met twee stokken weer een kilometer lopen en heb ik plezier in een boek èn in het schrijven over mijn zoektocht naar beterschap.