Lianne van Lith & Marjolijn van Dorp 2018-02-04T14:37:57+00:00

Lianne van Lith & Marjolijn van Dorp

Lianne van Lith is, na haar jarenlange ervaring bij de Raad voor de Kinderbescherming, sinds 2000 werkzaam vanuit haar eigen bureau. Lianne is als mediator, trainer en docent gespecialiseerd in het werken met ouders, kinderen en professionals die te maken hebben met scheidingsproblematiek. Lianne is voortdurend op zoek naar middelen om de schade van de scheiding voor ouders en kinderen zoveel mogelijk te beperken.
Meer informatie over Lianne? Bezoek haar site

Marjolijn van Dorp is werkzaam in de marketingcommunicatiebranche en is sinds 1998 kind van gescheiden ouders. Zij heeft diverse workshops gegeven aan professionals waaronder hulpverleners, mediators en advocaten. In die workshops deelde zij haar ervaringen als kind van gescheiden ouders, en voorzag de professionals van tips in de gespreksvoering met jongeren. Marjolijn wil jongeren met gescheiden ouders ondersteunen door hen te laten inzien dat zij niet de enigen zijn.

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Als jouw ouders hebben besloten om uit elkaar te gaan, dan heb je dat maar te accepteren als hun kind. Dat is toch super irritant! Zit je dan met al je vragen. Bij wie ga ik wonen? Waarom gaan jullie uit elkaar? Hoe gaat het met mijn verjaardag? Waarom maken jullie ruzie? Hoe ga je daar nou mee om? Heb jij als enige deze vragen? Lees de verhalen van andere jongeren en je zult zien dat er veel overeenkomt. De acties, feiten en tips helpen jou om met de scheiding van jouw ouders om te gaan.