Jean-Luc Spaninks 2018-02-04T14:11:23+00:00

Jean-Luc Spaninks

Jean-Luc Spaninks is coach en auteur van onder andere het boek Excuses bedenk je, resultaten behaal je! Na zijn afstuderen werkte hij als verpleegkundige, hetgeen bij hem veel vragen over ‘het leven’ opriep.

“Ik begon mij te verdiepen in esoterie, psychologie en kwantummechanica. In 2005 besloot ik mijn agogische achtergrond te combineren met de kennis die ik inmiddels had verworven en ik startte een praktijk voor coaching. Ik ben dankbaar dat ik sinds het oprichten van mijn praktijk vele mensen heb mogen begeleiden naar een leven met meer vreugde en voldoening en naar gewenste prestaties op professioneel vlak. Vanuit de praktijk ontstond het Model van de Resultatenladder, dit model vormt de basis voor mijn boek Excuses bedenk je, resultaten behaal je!, dat in 2009 gepubliceerd is. Het boek inspireert je om excuses te laten voor wat ze zijn en je verlangens te leven. In februari 2011 is mijn tweede boek verschenen Emotioneel Meesterschap. Dit boek leert je wat emoties exact zijn, wat onverwerkte emoties zijn en biedt een heldere methode om belemmerende emoties positief te beïnvloeden.”

http://www.jean-lucspaninks.nl/

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Out of stock
    Een inspirerende en universele methode om je verlangens om te zetten in geweldige resultaten en een prachtige toekomst. Met Excuses bedenk je, resultaten behaal je! verwerf je heldere en vernieuwende inzichten waarmee je stap voor stap de toekomst kunt realiseren die jij verlangt. Je ontdekt dat het niet zozeer belangrijk is wat je doet om je leven te verbeteren, maar hoe je dat doet. Dit boek is momenteel alleen verkrijgbaar via bol.com, Libris, Managementboek of een andere online boekenwinkel