Henk Ganzeboom 2018-02-04T14:01:16+00:00

Henk Ganzeboom

De veelzijdigheid en creativiteit van Henk Ganzeboom lijken onbegrensd. Henk filmt, schrijft, fotografeert en inspireert. Zijn boek Spirituele plekken in Nederland voert de lezer mee langs diverse bijzondere plekken op Hollandse bodem.

“Er zijn zoveel bijzondere plekken op de wereld, vele zijn uitvoerig beschreven. Tot voor kort wisten maar weinig mensen dat ook Nederland van deze bijzondere plekken kent. Daar mocht van mij wel verandering in komen. Het werken aan het boek Spirituele plekken in Nederland was een bijzondere ervaring. Behalve dat ik schrijven en fotograferen kon combineren, heb ik op een aantal prachtige locaties mogen voelen en beleven waarom deze plekken zo speciaal zijn.”

Henk is medeoprichter van Toendra; een online magazine voor kunstenaars. De eerste twee afleveringen verschenen op papier, maar inmiddels is het een online magazine. Het magazine is een platform voor creatieve, kunstzinnige, literaire en muzikale projecten over de hele wereld, mits in het Nederlands.

www.kobaltfotografie.nl

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Stille plekken in Nederland? Je kunt het je bijna niet voorstellen dat er in ons kleine en hectische land plekken zijn waar het nog stil en eenzaam is, maar ze zijn er echt. Je hoeft er vaak niet eens ver voor te rijden en de meeste plaatsen zijn zeker te voet goed bereikbaar.
  • Iedereen kent Stonehenge, de immense megalietenkring van Avebury, de allignements van Carnac, de kathedraal van Chartres, de Externsteine in Duitsland of de piramide van Cheops, maar wanneer je een willekeurig iemand vraagt zo'n plek in ons land op te noemen, blijft het vaak stil. Toch zijn er spirituele plekken in ons land, je vindt ze in dit boek.