Gea Klomp 2018-02-04T13:53:26+00:00

Gea Klomp

Geboren in 1950 in Apeldoorn. Gehuwd in 1970 met Frans en na een levendig huwelijk van ruim 41 jaar, sinds 2012 weduwe. Moeder van Cindy en Michiel, schoonmoeder van Michael en Dirrie en oma van Gijs en Suus. Sinds 1985 houdt zij zich intensief bezig met meditatie, yoga en persoonlijke, spirituele ontwikkeling.

Ze startte een kindercrèche toen haar kinderen klein waren en leidde daarna een marketing en trainingsbureau. Op 45-jarige leeftijd gooide zij het roer totaal om. Ze volgde een beroepsopleiding kunstzinnige therapie bij de toenmalige academie de Wervel en werkte een aantal jaren in de psychiatrie. In 2001 verhuisde ze met haar gezin naar een boerderij in het buitengebied van Dedemsvaart en volgde de yogadocentenopleiding bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte met Chakrapsychologie als specialisatie. Ademtherapie, Ayurvedische oliemassages en kennis van de Ayurvedische beginselen waren waardevolle aanvullingen. Ze ontwikkelde AnantA Yoga Lifestyle Centrum, waar inmiddels honderden mensen hun weg vonden in yoga, meditatie, adem coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Door de jaren heen waren er boeiende leermeesters, binnen en buiten Nederland, die bij hebben gedragen aan het verdiepen van haar inzicht. En natuurlijk was en is er haar grootste leermeester: het leven zelf. Het heeft haar gekneed en gevormd, uitgedaagd en omarmd, gesmart en gelouterd en uiteindelijk gemaakt tot de mens die zij nu is.

Tot op de dag van vandaag ligt haar hart bij het leven zelf in de omarming van Yoga, Adem en Meditatie. Het ontwikkelen van mogelijkheden om de weg naar een vitaal en spiritueel leven toegankelijk te maken voor iedereen die dat wenst, is haar levensmissie en bron van vreugde. En vreugde is wat zij het liefst uitdeelt.

Van deze auteur in onze webshop te koop: