En toen was er Sores en Koen was er ook

//En toen was er Sores en Koen was er ook

En toen was er Sores en Koen was er ook

Het zijn altijd weer mooie momenten wanneer boeken worden afgeleverd in ons magazijn. Nou ja, in ons magazijn zou fijn zijn, dát stukje transport moeten we zelf verzorgen. Maar de vrachtwagen voor de deur met een pallet vol nieuwe boeken, blijft een feestelijk gezicht.
Een dag nadat Sores – een soort van waargebeurd verhaal, was afgeleverd, stapte Koen PH Romeijn ons kantoor binnen. Koen schreef dit opmerkelijke verhaal. Tijd om zijn eerste exemplaar officieel te overhandigen en nog wat formaliteiten (zoals het tekenen van het contract) af te handelen.

Eerste reacties
De eerste reacties op Sores zijn al binnen. Op Qreative Minds is een recensie van het boek te lezen. En ook op Bol.com heeft een enthousiasteling zijn mening gegeven.

Waar gaat dat Sores nou over?
Sores gaat over Gian Posthumus. Het gaat niet goed met Gian, hij is klaar met alles en iedereen inclusief de hulpverlening waar hij regelmatig afspraken heeft. Hij zondert zich steeds meer af. Zijn enige contact met de buitenwereld is zijn zoon en af en toe een pizzabezorger. Dan neemt zijn leven een bizarre wending.  Al lezend vraag je je af waar de grens ligt tussen werkelijkheid en verbeelding. Tussen realiteit en fictie. Sores is grotendeels – minstens voor de helft – waargebeurd. Op zijn eigen originele wijze neemt Koen je mee in de psychose van de hoofdrolspeler en een soort van hemzelf.

Binnenkort volgt de officiële en feestelijke presentatie. Het boek is al wel te bestellen via onze webshop, Bol.com en de boekhandel.

Door | 2019-06-06T09:22:38+00:00 mei 21st, 2019|Boekennieuws|1 Reactie

Eén reactie

  1. Hans Wouterse 2 juni 2019 om 09:11

    Ik ben nog heerlijk aan het lezen en verlang steeds naar de volgende pagina van dit boeiende boek.

Reacties zijn gesloten.