Dagboek van 2 uitgevers – koffie, lekkers en nieuws

//Dagboek van 2 uitgevers – koffie, lekkers en nieuws

Dagboek van 2 uitgevers – koffie, lekkers en nieuws

De 2 uitgevers hebben de afgelopen weken geen moment voorbij laten gaan om te genieten van het mooie weer. Zo zaten wij regelmatig in de ochtend buiten te genieten van ons ochtendritueel. Twee kuipstoeltjes, twee koppen koffie, twee stukjes pure chocola en twee gedroogde visjes voor kantoorhond Izzie. Vraag, welke uitgever drinkt uit welke beker?

We hadden weer wat leuke ontmoetingen op het programma staan. Zo kwam auteur Berry Jacobs – van Dongen op bezoek. Berry had een heerlijke authentieke rijstevlaai meegenomen om te vieren dat ze haar contract bij ons kwam tekenen. Diverse bladen hebben al interesse getoond in haar boek Wankelmoed. Wankelmoed vertelt het verhaal van Jasmijn, een volwassen vrouw die als tiener slachtoffer was van seksueel geweld. Berry putte hiervoor uit eigen ervaring. Een hartverscheurend en krachtig verslag van binnenuit. Ondanks het heftige onderwerp leest het boek makkelijk, je wordt vanaf de eerste pagina meegezogen in het verhaal. Wankelmoed wordt in het najaar verwacht. Volg ondertussen de Facebookpagina van Wankelmoed voor nieuwtjes en leesfragmenten.

Ook togen de 2 uitgevers naar Vught voor een kennismakingsgesprek met een nieuwe auteur die graag een kaartenset bij ons wil uitgeven, waarbij de natuur de hoofdrol speelt. Als het goed is verschijnen er dit jaar 2 nieuwe kaartensets bij GVMedia. Een set van Willem Jan van de Wetering en de set ‘natuurkaarten’. Wij kijken er nu al naar uit!

Ondertussen hebben we veel contact met Synthia Stoffer over haar boek Vechten als een vrouw. We naderen de voltooiing van haar boek en dat zijn toch altijd weer spannende tijden voor een auteur. Zeker als het een eerste boek betreft. De eerste sneakpreviews van de opmaak zijn veelbelovend. Dit boek gaat knallen!

Vorige week (op 5 juni om precies te zijn) was het Wereld Milieudag. Omdat we toch regelmatig over Nederlands snelwegen rijden, niet bepaald milieuvriendelijk, willen we dit graag een beetje compenseren. Zo hebben we ons kantoor-moestuintje weer in ere hersteld. Hier groeien onbespoten tomaten, verse munt, koreander en aardbeien. De aardbeien delen we met familie Merel die in de struik naast het kantoor wonen. De buurtkat is wat minder blij, die heeft geen kattenbak meer en die merels laten zich ook niet vangen. Je kunt nou eenmaal niet iedereen tevreden houden…

Door | 2018-06-12T10:04:35+00:00 juni 12th, 2018|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – koffie, lekkers en nieuws