Dagboek van 2 uitgevers – we verwachten Sores

//Dagboek van 2 uitgevers – we verwachten Sores

Dagboek van 2 uitgevers – we verwachten Sores

Terwijl de ene uitgever zich volledig richt op de sociale media richt de andere uitgever zich op de nieuwe producties. Tussendoor zijn zij weer samen op pad geweest naar de vakmassage beurs waar GVMedia met een stand vol boeken en kaartensets had. Het is elke keer weer leuk om de naamsbekendheid van de uitgeverij te laten groeien. Onze naam is niet voor niets boeken van GVMedia zetten aan tot groei en veranderen. 

Kaartleggingen en wachtrijen

Dit jaar werd de stand opgeluisterd en bijgestaan door Willem Jan van de Wetering. Hij gaf een lezing tijdens de beurs en deed in de stand kaartleggingen met het Talentenkompas. Er waren aardig wat mensen die wel meer wilden weten over hun talenten. Zo nu en dan ontstonden er wachtrijen, dat zorgde voor nog meer gezelligheid en leuke gesprekken met de wachtenden. Zowel de lezing als de kaartleggingen waren een groot succes. Het was mooi om te zien hoe ontroerd mensen konden raken door wat Willem Jan en zijn partner Marianne Meijer ze vertelden.

Gast aan tafel
We hadden ook weer een gast aan tafel. Rosan van der Zee kwam praten over haar manuscript Happy Depressie. Een van de uitgevers is volop aan het lezen, als zij het uit heeft gaat het naar de andere uitgever en pas daarna praten we erover met elkaar. De kennismaking en het eerste hoofdstuk waren in ieder geval veelbelovend.

We verwachten Sores
Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties over onze nieuwe boeken. Vooral over het boek Sores van Koen Romeijn. Wij hebben het manuscript met heel veel belangstelling en verbazing gelezen. Op indringende wijze wist Koen ons het verhaal – zijn verhaal – in te trekken. Nooit geweten dat een psychose zoveel effect kan hebben op een mens, hopelijk kan het boek begrip en inzicht creëren. Onze opmaakstudio legt de laatste hand aan de opmaak, waarna we alles nog een keer grondig doorlopen en dan kan Sores naar de drukker. Sores wordt eind april verwacht.

Coach jezelf
De tweede productie heeft de titel Coach jezelf, geschreven door Lukas Slager en Willem Jan van de Wetering. Een enkeling denkt wellicht nu ‘Hey dat boek ken ik!’, dat klopt. In 2002 verscheen de eerste druk van dit boek. De auteurs vonden het tijd voor een herziene versie, aangezien de inzichten en kennis van beide mannen ook aardig zijn gegroeid. Ook Coach Jezelf zit in de opmaakfase. Als alles volgens planning gaat is Coach Jezelf vanaf half mei leverbaar.

Rondom de uitgeverij
Er gebeurt van alles in en om ons kleine tuintje. Blauwe druifjes staan te stralen, de knoflook die we vorig jaar in de grond hebben gestoken is gezien de hoeveelheid groene sprieten aardig aan het uitlopen en de narcissen onder het raam zorgen voor een fijn lente gevoel. Het jaarlijkse ‘pop-up vogelrestaurant’ is inmiddels een groot succes bij de lokale vogelpopulatie. Het is dan ook een drukte van belang bij ons raam. We hebben onlangs besloten dat we ons kleine stukje tuin gaan afbakenen, zodat dit jaar de akelei en klaprozen ook een kans krijgen om tot volle bloei te komen. De tuinmannen die hier periodiek snoeien en rauzen zijn erg snel met de conclusie ‘onkruid’, waar wij prachtige bloemen zien. Tijd om het een en ander vast veilig te gaan stellen.

 

Door | 2019-04-16T08:59:07+00:00 maart 28th, 2019|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – we verwachten Sores