Dagboek van 2 Uitgevers – van kattenbakken en boekpresentaties

//Dagboek van 2 Uitgevers – van kattenbakken en boekpresentaties

Dagboek van 2 Uitgevers – van kattenbakken en boekpresentaties

IMG_6981[1]Nu onze privé moestuin leeg staat omdat het winter is, heeft een lokale buurkat besloten dat onze ‘tuin’ wel dienst kan doen als kattenbak. Het blijft een onaangename verrassing als je ’s morgens de lamellen opent en wordt verwelkomd door een vers gedraaide kattenkeutel. Goedemorgen!Mocht iemand een diervriendelijke oplossing hebben, wij houden ons aanbevolen. We hebben onze kantoorhond al om advies gevraagd, maar die moest daar nog een nachtje (of veel) over slapen.

Boekpresentatie
De twee uitgevers zijn de afgelopen week op pad gegaan. Dit keer naar Gorinchem. Daar vond de boekpresentatie plaats van het boek Vitaal Scheiden. De auteur Elise Timmer en haar partner Yvonne van den Berg – oprichtster van Resolve Mediation – hadden een gezellige en knusse locatie geregeld. Een klein lokaal theater: Theater ’t Pand. Bij binnenkomst was het al een gezellige drukte.

Vitaal Scheiden is het zesde Vitaaltje en de serie is nog lang niet compleet. De Vitaaltjes zien er aantrekkelijk uit. Daarnaast is de inhoud toegankelijk geschreven, zodat het bruikbaar is voor een breed publiek. Gecompliceerde materie wordt eenvoudig gepresenteerd en kan een mooie basis zijn om verder de diepte in te willen duiken. Wij zijn dan ook best trots op deze boekjes.

Gast aan tafel
Verder werd er deze week geluncht. Nou doen we dat elke dag, maar soms hebben we een gast aan tafel. Dit keer was dat onze auteur Willem Jan van de Wetering. We hadden hem al lange tijd niet meer gesproken. Hoogste tijd om bij te praten, plannen te maken en uiteraard te lunchen, een hele fijne combinatie. Op de planning staan een bijzonder kleurboek met het Enneagram, daarover binnenkort meer en het volgende Vitaaltje: Vitaal Slank met het Enneagram.

Aanbiedingen
Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de promotie van Onbeperkt – de wereld aan mijn voeten, Vitaal door Aromatherapie en Vitaal Scheiden. Mochten jullie in de media iets zien over deze boeken, dan horen we graag van jullie. Sowieso vinden we het fijn om te horen wat jullie van onze boeken vinden. En als afsluiter hebben we in onze webshop de Koopjeshoek aangevuld met verschillende titels. Benieuwd welke? Kik hier, dan weet je meer.

Door | 2018-01-23T10:40:32+00:00 februari 7th, 2017|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 Uitgevers – van kattenbakken en boekpresentaties