Dagboek van 2 uitgevers van kantoormoestuin en nieuwe manuscripten

//Dagboek van 2 uitgevers van kantoormoestuin en nieuwe manuscripten

Dagboek van 2 uitgevers van kantoormoestuin en nieuwe manuscripten

In onze kantoormoestuin gebeurt ook van alles. De voederzuil voor vogels trekt een steeds groter vogelpubliek aan. Nu er flink wordt genesteld, voeren we nog maar even door, dat kunnen die vaders en moeders straks vast wel gebruiken als al het nageslacht uit het ei is gekropen. De aardbeienplanten staan volop in bloei. Dat wordt binnenkort heel veel beschuitjes met aardbeien eten! De knoflook groeit ook lekker, maar het oogsten daarvan duurt nog wel even. Deze maand gaan wij onze kantoormoestuin uitbreiden met tomaten- en komkommerplanten, voor ons jaarlijks wederkerende tomaten en komkommer lunch festijn. Onder het raam hebben we een stukje tuin afgezet met een tuinhekje, om te voorkomen dat overijverige tuinmannen onze planten eruit schoffelen. We zijn benieuwd naar de reactie van de schoffelaars.

Nieuwe boeken en manuscripten
De 2 uitgevers zijn lekker bezig met de eindproductie van twee nieuwe boeken, Sores en Coach Jezelf. Altijd een spannend moment, waarbij er nog van alles kan misgaan. Alert blijven dus, tot het busje of de vrachtwagen voor de deur staat, de dozen zijn uitgeladen en uitgepakt in ons magazijn. Vol verwachting klopt ons hart.
Ondertussen zitten wij aardig met onze neuzen in nieuwe manuscripten. We hebben een aantal veelbelovende exemplaren via de mail en post ontvangen en lezen wat af. Nu hopen dat het binnenkort wat zonniger en warmer wordt zodat het grote buitenlezen weer kan beginnen.

Vraag maar raak

Op Facebook zijn we een ‘vraag maar raak’ item gestart. We waren begonnen met Willem Jan van de Wetering en de afgelopen maand konden bezoekers hun vragen stellen aan Sylvia Leegwater. Op de laatste dag vlogen de vragen ons en Sylvia om de oren. De auteurs geven in filmpjes antwoord op de vragen. Van Willem Jan zijn er al een aantal gepubliceerd op Facebook en binnenkort volgen de filmpjes van Sylvia. Weten wie de volgende auteur is voor de ‘Vraag maar raak’-rubriek? Hou onze Facebookpagina in de gaten.

Publiciteit
In de ParaVisie van de maand mei staat een groot artikel van Willem Jan van de Wetering over het ontdekken van je verborgen talenten en wat je daaraan hebt. Ook de kaarten van Sylvia Leegwater worden genoemd in het magazine. De 2 uitgevers en de auteurs zijn blij met deze aandacht. Voor de komende weken gaan we hard aan de slag met de publiciteit voor de nieuwe titels en hopen we dat een aantal manuscripten uit gaan groeien tot boeken.

 

 

 

Door | 2019-05-09T08:47:21+00:00 mei 9th, 2019|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers van kantoormoestuin en nieuwe manuscripten