Dagboek van 2 uitgevers – tot volgend jaar

//Dagboek van 2 uitgevers – tot volgend jaar

Dagboek van 2 uitgevers – tot volgend jaar

En zo zitten we al weer in de laatste weken het jaar. Op de agenda staat sowieso een bezoek aan onze Volendamse kapper. We gaan graag met de haren in de plooi de feestdagen in en het jaar uit.
Tussen kerst en oud en nieuw nemen we ruim de tijd voor vrienden, kennissen, familie en vooral voor onszelf. Vakantie dus, maar daarover later meer.

De laatste weken voor het einde van het jaar voelen toch altijd even als een eindsprint. Is het jaar écht al bijna om? Hebben we alles gedaan wat we wilden doen? En hebben we alles in gang gezet dat nodig is om volgend jaar op volle kracht door te stomen?
En dus hebben we nog wat manuscripten gelezen – daar zat zeker wel wat interessants tussen. Zijn redactie en opmaakklussen inclusief briefings doorgestuurd naar redacteuren en opmaakstudio’s en is de social media bijgewerkt – jullie zitten geen dag zonder ons. We kunnen dan ook met een gerust hart gaan genieten van onze welverdiende vakantie. Heerlijk luisteren naar de Top2000, genieten van goed gezelschap, uitslapen, wandelen, films kijken en natuurlijk lekker lezen. Wij komen de dagen wel door.

We zijn tijdelijk gesloten
Vakantie vieren betekent dus dat het kantoor tijdelijk is gesloten en wel van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019. Tot die tijd worden er vanuit de uitgeverij ook geen bestellingen verzonden, geen telefoontjes opgenomen of mails beantwoord. Vakantie is vakantie!
We moeten Izzie overigens nog voorzichtig inlichten over deze winterstop. Voor haar betekent dat er op dinsdag en donderdag niet naar kantoor wordt gewandeld, er niet wat lekkers is bij de koffie en ze ’s middags niemand gedag hoeft te ‘zoenen’. Arme kantoorhond…

BTW-verhoging
Nog even een zakelijke mededeling. Wellicht hebben jullie gehoord en/of gelezen dat het lage btw-tarief van 6% per 1 januari naar 9% gaat. Ook op boeken zit dit lage tarief. We hebben besloten dat we de prijzen van onze boeken níet gaan aanpassen. De boeken zullen dus niet in prijs gaan stijgen.

Lieve lezers/volgers,
tot volgend jaar!
Christien, Wendy & Izzie

Door | 2018-12-18T13:50:20+00:00 december 18th, 2018|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – tot volgend jaar