Dagboek van 2 Uitgevers – over folders, fotoshoots en vitaaltjes

//Dagboek van 2 Uitgevers – over folders, fotoshoots en vitaaltjes

Dagboek van 2 Uitgevers – over folders, fotoshoots en vitaaltjes

Cover folderWe hebben ons zeker niet verveeld de afgelopen periode. Er is in een relatief korte tijd van alles gebeurd én afgerond! Jawel, de persen hebben niet stilgestaan. Zo hebben we vers van de pers onze nieuwe aanbiedingsfolder en de eerste twee Vitaaltjes. En er was nog een fotoshoot. Maar laten we bij het begin beginnen.

Aanbiedingsfolder
We hebben het afgelopen half jaar weer een aantal mooie nieuwe boeken uitgegeven én hard gewerkt aan de voorbereiding voor boeken die nog uit moeten gaan komen. Als je zo trots bent op het werk van je auteurs, dan wil je dit ook delen met de buitenwereld. Hoog tijd dus voor een nieuwe aanbiedingsfolder. Deze folder gaat zowel mee met bestellingen via de webshop, als naar de boekverkopers in Nederland. Extra leuk is dat een aantal auteurs in deze folder een persoonlijk stukje heeft geschreven over hun boek. Bekijk hier onze aanbiedingsfolder online.

MAS_9931

Fotograaf: Hans van der Mast

Fotoshoot
Tja en toen kwam ergens de vraag waarom wij – de 2 uitgevers – ons zo op de vlakte houden. Ja we zijn er wel, maar niet echt met naam en toenaam. We handelen vooral onder de naam GVMedia. Niet zo gek, want dát is wat we vertegenwoordigen. Maar onder het motto ‘mensen doen graag zaken met mensen’ (n.a.v. een lezing van Esther Romme) waren we het er al snel over eens: we moesten onze gezichten meer laten zien. Maar hoe dan? Aanrommelen met selfies vonden we geen optie. We hebben een hele fijne huisfotograaf in Henk Ganzeboom, maar die woont niet direct naast de deur. Dus besloten een lokale fotograaf in te schakelen: Hans van der Mast. In een uur tijd werden er aardig wat foto’s geschoten van ons samen, van ons apart, van het magazijn en natuurlijk van Izzie. U gaat ons dus zeker vaker zien 🙂

Vitaaltjes
We hadden er al eens over zitten brainstormen: een serie handzame en toegankelijk geschreven boekjes die je op weg helpen naar een gezonde leefstijl met meer energie en vitaliteit. Praktische boekjes met basisinformatie over diverse onderwerpen. En zo ontstond het idee voor de Vitaaltjes. Elk Vitaaltje behandelt een eigen thema. Deze maand verschenen Vitaal door Adem van Gea Klomp en Vitaal door Visualisatie van Willem Jan van de Wetering. De thema’s voor de volgende Vitaaltjes zijn ook al bekend: Vitaal door Emotionele Psychologie en Vitaal met Aromatherapie.
De Vitaaltjes zijn te bestellen via de webshop van GVMedia en de bekende verkoopkanalen. We zijn heel benieuwd wat jullie van deze boekjes vinden en of jullie zelf nog suggesties voor onderwerpen hebben.

Voor nu
Voor nu zijn we bezig met het afronden het boek ‘Stralend de wereld in – Hoe zwangerschap en geboorte je leven beïnvloeden dat we in opdracht van Aaha! Media produceren. Dit moet binnenkort naar de drukker. Daarna gaan we aan de slag met ‘Ketchup, wel op tafel niet op mijn bord!‘, maar vertellen we op een later moment meer.

Door | 2015-06-23T11:47:30+00:00 juni 23rd, 2015|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 Uitgevers – over folders, fotoshoots en vitaaltjes