Dagboek van 2 uitgevers – Oh oh Den Haag

//Dagboek van 2 uitgevers – Oh oh Den Haag

Dagboek van 2 uitgevers – Oh oh Den Haag

Leven in de schaduw - CoverEn zo togen de twee uitgevers naar Den Haag. Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst. Maar oh oh Den Haag… Net als alle voorgaande keren lijkt het of de plaats van bestemming alleen te vinden is na de nodige toeristische rondjes, foute afslagen en omleidingen.  Wij gaan regelmatig op pad door het land en dat gaat helemaal goed, maar met Den Haag wil het maar niet klikken. Stad in of stad uit, we zien altijd meer van Den Haag dan we op de planning hadden staan.

Wat deden de uitgevers dan in Den Haag?
Wat bracht ons naar Den Haag? In het Atrium van het gemeentehuis vond de opening plaats van de expositie Leven in de schaduw. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed en er waren interessante nationale en internationale gasten die vertelden over het leven met albinisme in Afrikaanse landen. Na de feestelijke opening van de expositie kon eenieder die het gelijknamige fotoboek had gekocht dit boek laten signeren door Sacha de Boer.
Het was een mooi feestje.

Op zondag 25 juni staat de expositie tot en met 30 juli in Rotterdam op het Grotekerkplein voor de Laurenskerk, een mooie plek midden in de stad de toegang is gratis. Ben je in de buurt? Kom dan naar de opening om 13.00 uur je bent van harte welkom. Sacha de Boer is er ook, om boeken te signeren.

Waar blijft die koning nou?
Naamloos4Al verschillende keren hebben we het gehad over Léon en de verdwenen koning. Een spannend kinderboek over een speurtocht naar een verdwenen koning, geschreven door Bert Drost en Caroline Uitendaal-Drost. Een bijzondere productie, want het boek is inclusief luisterboek en de illustraties zijn van de hand van Caroline. De bedoeling was dat Léon nog voor de zomervakantie in de winkels zou liggen, maar jullie voelen ‘m al aankomen, Léon moet nog even wachten tot na de zomer. Belangrijke punten die nog op de ‘i’ gezet moeten worden, geven vertraging. Omdat Léon en de verdwenen koning alle aandacht verdient en de zomerperiode ook bekend staat als komkommertijd, hebben we de planning aangepast. Ook dat is uitgeven.

Laat Jessica Larive maar praten
Onlangs stuurde Jessica Larive ons dit geweldige filmpje waarin ze over haar boek vertelt en de boodschap die ze hiermee uit wil dragen. “Als je ontdekt wat er in je ligt, dan zit je op een goudmijn”.

Volg onze auteurs
De meeste auteurs van Uitgeverij GVMedia geven boeiende beroepsopleidingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling. Vrijwel allemaal hebben ze naast een eigen website een Facebookpagina. Een mooie manier om onder andere op de hoogte te blijven van het opleidings- en workshopaanbod.
Klik op de onderstaande links om de Facebookpagina’s van de auteurs te bekijken
Anne Marie van Bilsen
Jos Dolstra
Jessica Larive
Willem Jan van de Wetering
Sylvia Leegwater – Dreamchild Dreamchild – Sylvia Roosendaal

Door | 2018-01-26T13:01:42+00:00 juni 22nd, 2017|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – Oh oh Den Haag