Dagboek van 2 Uitgevers – Leesvoer

//Dagboek van 2 Uitgevers – Leesvoer

Dagboek van 2 Uitgevers – Leesvoer

vogelsToen we ons nieuwe kantoor betrokken bleek er een enorm struikgewas voor de ramen te staan. Als we naar buiten keken leek het alsof we in een bos zaten. Op zich geen verkeerd uitzicht, ware het niet dat al dat groen het daglicht aardig buiten de deur wist te houden.

Denkend aan en rekening houdend met eventuele dakloze mussen, hebben we toch toegegeven aan ons verlangen naar daglicht. Tijd voor de snoeischaar! Gelukkig hadden we een meedenkende hovenier en hebben we een fijne balans tussen groen en daglicht gevonden.

Men neemt iets, met geeft iets terug
Ter compensatie en verzachting van het ‘schuldgevoel’ hebben we een silo met vogelvoer opgehangen. Men neemt iets, men geeft iets terug, zoiets. De eerste dag werd de silo van alle kanten bekeken en onderzocht. Er zat eten in dat was zeker, maar waar was de ingang of hoe kwam al het vogelspul bij het lekkers ? Op dag twee was de oplossing een feit en was er wat ‘aanloop’ in het door ons gecreëerde vogelrestaurant.

Inmiddels heeft de buurt tam-tam zijn werk gedaan en is het een komen en gaan van mussen, vinkjes en meesjes die het vogelvoer hebben gevonden. Dát is snel gegaan! Ging het maar net zo snel met het vinden/bereiken van onze lezers, want we hebben zoveel mooie boeken, cd’s en kaartensets met jullie te delen!

Tevreden lezers
We zijn aan het brainstormen hoe we nieuwe lezers kunnen ‘lokken’ naar de boekhandel, BOL en onze webshop en hoe we tegelijk  onze vaste lezers tevreden kunnen blijven stellen. Zo zijn wij nu bezig de webshop op onze site te voorzien van categorieën, zodat lezers op onderwerp boeken kunnen zoeken. We strooien ons ‘leesvoer’ rond op Facebook, op LinkedIn en iets minder op Twitter, daarnaast zijn we met enige regelmaat terug te vinden op beurzen.

Nieuwe boeken en kaarten
In het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 verschijnen er mooie nieuwe boeken en kaartensets en een aantal succesvolle ‘oude’ titels staat klaar om herdrukt te worden.
We doen er dus alles aan om lezers te lokken met lekker leesvoer en hebben er alle vertrouwen in dat we steeds meer gevonden gaan worden.
Maar gezien het succes van de vogelvoer tam-tam: lezers, nieuw en ‘oud’, welkom bij Uitgeverij GVMedia en laat iedereen vooral weten wat een fijn leesvoer wij hebben!

Door | 2014-09-19T10:40:56+00:00 september 19th, 2014|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 Uitgevers – Leesvoer