Dagboek van 2 uitgevers – kantoormoestuingeluk en nieuwe manuscripten

//Dagboek van 2 uitgevers – kantoormoestuingeluk en nieuwe manuscripten

Dagboek van 2 uitgevers – kantoormoestuingeluk en nieuwe manuscripten

Lekkers uit de GVMedia kantoormoestuinHet gaat goed met de uitgevers de taakverdeling loopt op rolletjes. Het is mooi weer en er komen veel nieuwe manuscripten op onze deurmat of in de mailbox. Een van de uitgevers heeft het op zich genomen om de mini kantoortuin weer te voorzien van plantjes. Daar hebben we onlangs de eerste oogst van geplukt voor de lunch. Aardbeien, bieslook en snoepkomkommer.
De komende weken hebben de uitgevers lekkers uit eigen tuin bij hun toch al gezonde lunch. De tomaten hebben nog wat zon nodig, maar dat zou goed moeten komen, nu deze zich volop laat zien.

Lezen, zwijgen en social media
Omdat er veel manuscripten binnenkomen is het ook de tijd van het vele lezen en vervolgens zwijgen. Zwijgen? Jazeker! De ene uitgever – die met de groene vingers – doet altijd de eerste schifting. Zij begint met lezen. Is het manuscript de moeite waard, dan gaat het door naar de andere uitgever. Omdat we elkaar niet willen beïnvloeden, zwijgt de eerste lezer in alle talen, tot de tweede lezer klaar is. Daarna kan het discussiëren beginnen.
De andere uitgever houdt zich onder andere bezig met het vullen van de social media kanalen. Aan de geluiden die af en toe vanaf de andere kant van het bureau te horen zijn, is dat soms nog wel een uitdagende klus met hindernissen. We hebben behalve een Facebookpagina ook Instagram, waarbij we moeten bekennen dat we voorlopig actiever te zien zijn op Facebook dan Instagram.

Reacties, feedback & recensies
Zoals jullie vast wel ergens voorbij hebben zien komen is Sores – een soort van waargebeurd verhaal verschenen. De eerste reacties en recensies zijn positief. We zijn altijd blij met feedback op onze boeken, ook als deze minder lovend is overigens. Daar leren wij ook weer van. Dus mocht je een boek van GVMedia hebben gelezen, voel je vrij ons je bevindingen te mailen, of plaats ze op onze website of op die van Bol.

Nieuwe manuscripten
We hopen in het najaar met een aantal mooie nieuwe boeken te komen. We kunnen er nog niet heel veel over vertellen, want het zit allemaal nog in een pril stadium en er ligt nog niets vast. Een greep uit de thema’s waar we nu over zitten te lezen: stiefmoeders, reïncarnatie, depressie bij jongeren en ‘giftige’ onmogelijke relaties. We houden jullie op de hoogte en geven meer details zodra het kan.

Door | 2019-06-27T08:20:24+00:00 juni 27th, 2019|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – kantoormoestuingeluk en nieuwe manuscripten