Dagboek van 2 uitgevers – Hoera!

//Dagboek van 2 uitgevers – Hoera!

Dagboek van 2 uitgevers – Hoera!

Hoera onze nieuwe website is online. Hoera is ook de code waarmee je in de maand maart met korting in onze webshop kunt shoppen.

Op dit moment is één van de uitgevers nog een aantal laatste puntjes op de tekstuele ‘i’ van de website aan het zetten. Ondertussen is de andere uitgever druk met het opvragen van prijzen bij drukkers, controleert ze opgemaakte bestanden op afbreekfouten en checkt ze of illustraties op de juiste plaats staan. We zijn lekker bezig dus, de vierkante ogen van het turen naar onze schermen.

Niet weer die dozen!
Het begint een beetje een doorlopende grap te worden met die dozen. Afgelopen week kregen we te horen dat de ruimte waar onze boeken staan is verkocht. Dat was nogal een verrassing uit onverwachte hoek. Onze verhuurder moet nu met een oplossing komen, maar heeft vooralsnog geen idee. Per 1 mei moet ‘ons’ magazijn leeg zijn. Bij het horen van dit nieuws keken we elkaar aan en de eerste gedachte die opkwam was: ‘Daar gaan we weer, weer dozenschuiven!’. We wachten het allemaal maar af, het zal vast wel goedkomen, we hebben al voor hetere vuren gestaan.

Nieuwe boeken
Ondertussen wordt er dus hard gewerkt aan nieuwe boeken én een nieuwe kaartenset. Sylvia Leegwater schreef Contact met je innerlijk kind, het boek ziet er geweldig uit en kan binnenkort naar de drukker. Vandaag ontvingen we de cover van Vechten als een vrouw van Synthia Stoffer, een krachtige cover die zeker opvalt! De inhoud van het boek moet nog voor een laatste tekstuele controle ronde, daarna kan ook dit door naar de drukker. Christel van Asten is geboren in 2003 en ‘onze’ jongste auteur ooit. Ze ontwikkelde een kaartenset met edelstenen en kristallen. Ook hier worden de laatste controles doorgevoerd.

Leestip: 1000 plaatsen, 1 thuis
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema.
Het thema van 2018 is: vrouwen en mannen zijn overal gelijkwaardig. Daar past het boek 1000 plaatsen, 1 thuis van Jessica Larive heel goed bij. Jessica was ooit Europarlementariër en zette zich onder andere in voor emancipatie en gelijke behandeling.
In haar boek vertelt Jessica helder en eerlijk over haar ervaringen als onderdrukte jonge vrouw, als alleenstaande en werkende moeder, als pionier in een mannenbolwerk en als identiteitszoeker.

Massage-ComplementairVakbeurs 16 & 17 maart in Hoevelaken
Op 16 en 17 maart zijn we met boekenstand aanwezig op de Massage-ComplementairVakbeurs (een beste mond vol) in Hoevelaken. Deze beurs wordt ieder jaar groter en trekt steeds meer bezoekers. Het is de plek waar alle informatie over massage en complementaire geneeskunde samenkomen. Deze beurs is een aanrader voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. Misschien zien we je daar? Kijk voor alle informatie, de deelnemers, de workshops en lezingen enzovoort op de website van de beurs.

 

Door | 2018-03-06T11:44:00+00:00 maart 6th, 2018|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – Hoera!