Dagboek van 2 uitgevers – het heen en weer

//Dagboek van 2 uitgevers – het heen en weer

Dagboek van 2 uitgevers – het heen en weer

De uitgevers zijn en blijven lekker bezig. Na de ‘verhuizing’ van oude naar nieuwe website was het magazijn aan de beurt. Inmiddels is deze verhuizing ook voltooid. De dozen met boeken staan weer allemaal in de rekken, heerlijk! Kleine uitdaging is dat we nu onze weg opnieuw moeten vinden. In het vorige magazijn konden we blindelings alle boeken vinden, dat is nu zeker niet het geval. We hadden namelijk de luxe dat een aantal heren hier in het pand de verhuizing op zich hebben genomen, daardoor is ons magazijn nog dagelijks een verrassing voor ons. Maar wát een weelde om eens niet zelf met dozen te schuiven. Heren dank voor het harde werken!

Het heen en weer
Behalve de boeken van het oude naar het nieuwe magazijn, ging er nog veel meer heen en weer de afgelopen tijd. Manuscripten gingen van auteur naar redacteur en weer terug naar de auteur. Van de auteur naar de studio en van de studio weer terug naar ons. Van ons naar de drukker, de drukproef van de drukker weer terug naar ons en daarna definitief naar de drukker. Wie denkt dat het dan klaar is met het heen-en-weren heeft het mis, hoewel het na het drukken meer heen dan weer gaat. Zijn de boeken gedrukt, dan komen ze in ons magazijn en van daaruit gaan ze naar het Centraal Boekhuis en naar jullie, onze lezers. Vanaf dat moment zien we ze liever heen dan weer.

Wat ging er zoal heen en weer?
Ontdek je sterke kanten
Willem Jan van de Wetering ging aan de slag met zijn sterke kanten en waaide een frisse wind door het boek Ontdek je sterke kanten. Het boek is nu geheel up to date en voorzien van nieuwe inzichten en oefeningen. Dit praktische Enneagram Doeboek geeft je inzicht in je valkuilen, maar vooral je verborgen talenten en je sterke kanten. Op Facebook hebben we een leuke actie lopen met dit boek.
Verwacht 3 mei 2018

Vechten als een vrouw
Van Synthia Stoffer kregen we het manuscript ‘Vechten als een vrouw’ aangeleverd. Synthia is mede-oprichtster van Juno Selfdefense en was in 2005 de allereerste vrouwelijke Krav Maga instructeur in Nederland. Zij is één van de weinige vrouwen ter wereld met een 3de Zwarte Band Krav Maga. Met haar boek Vechten als een vrouw wil ze vrouwen inspireren om weerbaarder te worden. Het boek is opgebouwd uit 3 hoofdstukken: beginnend bij bewustwording, die start bij jezelf, vervolgens hoe je ongewenste situaties kunt voorkomen en als laatste welke acties je kunt ondernemen wanneer het voorkomen van een situatie niet meer mogelijk is. Dit vormt de kern van effectieve zelfverdediging. Een praktisch boek met veel basis-oefeningen.
Verwacht 1e week juni

Wankelmoed
Berry Jacobs stuurde ons ‘Wankelmoed’. We werden direct het verhaal ingezogen en konden het manuscript maar moeilijk wegleggen. Wankelmoed gaat over Jasmijn, een jonge vrouw die op het eerste gezicht alles heeft wat ze zich maar kan wensen. Van binnen wordt ze echter opgevreten door een eenzame angst en zakt ze steeds verder weg.
(…) “Ik duw mijn gezicht tegen de koude muur. Nog maar een klein stukje tot kantoor, dan ben ik binnen. Ik hoor schreeuwen. Ik ben het zelf. Ik ben dus nog niet helemaal weg. Kom op, erbij blijven. Het kan niet, het mag niet hier. Niet hier bij de ingang. Alleen een deur scheidt me nog van de receptie. Nee, nee, alsjeblieft… Denk aan de ontspanningsoefeningen met Irene. Je bent veilig hier, wat toen was, is niet nu. Het zit in je hoofd. Ik zak door mijn benen. Ik wil mijn ogen openen maar het lukt niet. ‘Open je ogen!’ Schreeuwt een deel in me. Het gaat niet, het lukt niet. Ik kruip nog meer in elkaar. Nee, alsjeblieft nee! (…)
Deze openhartige roman geeft een stem aan slachtoffers van seksueel geweld, inzicht voor hun omgeving en punten van herkenning voor iedereen die niet alleen maar sterk is.
Verwacht september 2018

Kaartenset Kristalboodschappers
Tijdens de beurs Internationaal Therapeut maakten we kennis met Christel van Asten. Ze vertelde ons over haar idee voor een kaartenset met kristallen en edelstenen. Deze prachtige set beschrijft 55 kristallen die aardend, beschermend en vitaliserend werken. De mooie kaarten en diepgaande beschrijvingen nemen je mee op ontdekkingsreis door de wonderlijke minerale wereld. Laat je betoveren door de kracht van kristallen en geniet van alles wat ze je bieden hebben!
Verwacht 15 juni 2018

Door | 2018-04-24T10:36:09+00:00 april 24th, 2018|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – het heen en weer