Dagboek van 2 uitgevers – heb je die dozen weer

//Dagboek van 2 uitgevers – heb je die dozen weer

Dagboek van 2 uitgevers – heb je die dozen weer

Zoals eerder verteld hebben we een eigen magazijn met boeken, het schuiven met dozen is dan ook een never ending story. Zo tegen het eind van het jaar zijn de ruggen van de 2 uitgevers het geschuif met de dozen wel zat. Ze protesteren luid en duidelijk. Het was ook wel weer een hysterisch komen en gaan van dozen de afgelopen weken. Zo schoof een bekende bezorger eind vorige week (ietsjes te laat), dozen vol met nieuwe kaartensets het magazijn in. Helaas was daar een productiefoutje ingeslopen, dus kon deze prachtige set weer terug richting leverancier. En daar gingen de dozen weer…

wijze inzichtkaarten lowresMaar hey voor jullie denken ‘wat een geklaag’, gaan we snel vertellen over die prachtige nieuwe kaartenset die in de dozen zat, want mensen wat is hij mooi geworden. Prachtige foto’s, inspirerende woorden. Deze Wijze Inzichtkaarten zijn ontwikkeld door Naomi Albrechts van Sister Remedies. Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken, het handige boekje dat bij deze set hoort laat je precies zien hoe.

Kleur je karakter
kleurjekarakterWaar we ook heel blij van werden: de dozen met de het Enneagram kleurboeken Kleur je karakter van Willem Jan van de Wetering. Voor veel mensen werkt kleuren ontspannend, vrijwel gedachteloos aan de slag met potlood en langzaam maar zeker een kleurrijk plaatje tevoorschijn ‘toveren’. Met dit kleurboek ontdek je hoe je karakter in elkaar zit en waar je leerpunten liggen. Er zijn 25 vakjes in het Enneagram, deze kun je allemaal inkleuren. De wijze waarop je dat doet, geeft veel inzicht in wie je bent en waar je nu staat. Dankzij de uitgebreide uitleg in het kleurboek begrijp je wat jouw kleurplaat je wil vertellen. Op de beurs Internationaal Therapeut werd erg enthousiast op het boek gereageerd, we waren dan ook zo door de voorraad heen. De eerste druk is inmiddels uitverkocht, het is wachten op dozen met de tweede druk!

Sneakpreview 2018
Vechten als een Vrouw!
Voor het nieuwe jaar staan er weer verschillende mooie projecten en uitgaven op de planning. Zo hadden we van de week Synthia Stoffer op ons kantoor. Synthia was in 2005 de allereerste vrouwelijke Krav Maga instructeur in Nederland. Ze is oprichtster van Juno Selfdefence Training. In het eerste kwartaal van 2018 verschijnt haar boek ‘Vechten als een Vrouw!’. 1 op de 3 vrouwen krijgt te maken met geweld. Bij Juno leert Synthia vrouwen dat ze veel weerbaarder en vooral sterker zijn dan ze denken. “Ik kan geen 100% garantie geven dat zelfverdediging helpt om geweldssituaties te verkleinen. Wat ik wel weet is dat zelfverdediging je kansen vergroot. Het gaat om je manier van denken, je mentale instelling. Het beseffen dat er iets is wat je kunt doen. Wat ik vrouwen leer is hun kracht in te zetten, duidelijk te communiceren en actie te ondernemen.

De helende kracht van emoties
Waar we ook naar uitkijken is het boek De helende kracht van je emoties van Andrea Luijten en Harry Vos. Dit boek verwachten we begin januari. We willen vaak het liefst zo snel mogelijk weg van emoties als angst, zorgen, teleurstelling, verdriet of boosheid. We vinden ze onprettig en we hebben de neiging om ze te onderdrukken, te verbergen en te negeren. Maar daarmee zijn de emoties niet verdwenen, ze zijn alleen ‘ondergronds’ gegaan en oefenen van daaruit een negatieve invloed uit op ons leven, onze gezondheid, ons welzijn en onze relaties. De dieper verborgen boodschap van emoties wordt vaak niet ge­hoord. Dit boek helpt je om, met behulp van de Triskelmethode, te leren luisteren naar je emoties.

We verheugen ons op 2018 en al het moois dat het gaat brengen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw laten we de dozen en boeken even voor wat ze zijn en is het kantoor gesloten.

Door | 2018-02-15T13:34:19+00:00 december 14th, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – heb je die dozen weer