Dagboek van 2 uitgevers – Film van jouw leven

//Dagboek van 2 uitgevers – Film van jouw leven

Dagboek van 2 uitgevers – Film van jouw leven

Cover boek Film van jouw levenHet was even iets stiller op de website van de uitgeverij. Dat wil niet zeggen dat de uitgevers stil hebben gezeten. In tegendeel. Zo stonden we in het weekend van 16 en 17 november weer op de beurs Internationaal Therapeut. Het was een bijzondere editie. We zijn al jaren aanwezig op deze beurs. Lang geleden als Uitgeverij Andromeda/Andromeda Academy en nu alweer een tijdje als GVMedia. Dit was het eerste jaar zonder Willem Jan van de Wetering op de beurs. Best vreemd. De nodige herinneringen werden dan ook gedeeld en opgehaald. Zijn vrouw Marianne Meijer was bij ons in de stand en heeft met het Talentenkompas leggingen gedaan voor beursbezoekers. Dit gaf veel inzicht in verborgen talenten en sluimerend potentieel. Wij hebben weer genoten van de beursdagen.

Film van jouw leven
En daar rolde het boek Film van jouw leven van Wouter ter Reehorst van de persen en in ons magazijn. Het moment waarop je een auteur het eerste exemplaar van zijn of haar boek kunt overhandigen is altijd weer een klein feestje. Wouter heeft grootste plannen met het boek, de bijbehorende website is er al, hij is nog niet af, maar hier wordt hard aan gewerkt. Op de website zullen regelmatig praktische tips en tricks worden geplaatst. En er zijn nog plannen voor workshops rondom Film van jouw leven, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor persoonlijke groei.

De Zin van Zijn
Er was tijdens de beurs veel vraag naar het laatste door Willem Jan van de Wetering geschreven boek over reïncarnatie, de Zin van Zijn. Op dit moment wordt het boek voor de laatste keer nagelezen om de allerlaatste eventuele foutjes eruit te halen. Het was de grootste wens van Willem Jan dat dit boek uitgegeven zou worden. Dat gaan wij ook zeker doen. We verwachten het de Zin van Zijn in januari 2020.

Muizen op kantoor
We hebben muizen op kantoor en we worden toch vrolijk van dit stel! Muisje Jip en muisje Jap spelen de hoofdrol in het boek van Ineke Anker – Admiraal. Het wordt een leerzaam en vrolijk kinderboek. Ineke gaat binnenkort op bezoek bij onze vormgeefster, zodat ze samen de opmaak bepalen en de juiste illustratie bij de juiste tekst komt. We hebben Ineke gevraagd om hier vooral ook foto’s van te maken, zodat wij jullie ook een kijkje achter de schermen kunnen geven hoe een nieuw boek ‘geboren’ wordt.
Spelen en rijmen met muisje Jip en muisje Jap wordt begin 2020 – nog voor de Nationale Voorleesdagen – verwacht.

Door | 2019-11-19T11:12:32+00:00 november 19th, 2019|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – Film van jouw leven