Dagboek van 2 uitgevers – Dozen

//Dagboek van 2 uitgevers – Dozen

Dagboek van 2 uitgevers – Dozen

collage-2017-10-10Als uitgever met eigen boekenvoorraad in eigen magazijn heb je regelmatig te maken met dozen. De kartonnen exemplaren in dit geval. Zo konden we onlangs ‘Léon en de verdwenen koning’ in ons magazijn verwelkomen. Zo’n nieuwe voorraad verse boeken vraagt altijd om een reorganisatie van het magazijn, schuiven met dozen dus.

Uit het niets kwam er een grote verassing uit de hoge hoed. Tijdens de Kunst10daagse in Bergen is er een grote expositie met foto’s van Sacha de Boer. De organisatie was zo onder de indruk van haar foto’s uit onder andere het boek Leven in de schaduw, dat deze al vanaf 13 oktober te zien zijn, in plaats vanaf de 20ste. Tja en daar mag dan het boek niet ontbreken, dus werden er dozen met boeken verplaatst van het magazijn te Heemskerk naar Landgoed Het Hof in Bergen.

Omdat we toch zo heerlijk aan het slepen waren met dozen met boeken, konden we nog wel even doorgaan. Donderdag zijn de 2 uitgevers aanwezig bij de ledendag van Vrouwen van Nu in Drachten. We hebben daar een grote boekenstand waar de leden boeken kunnen kopen. Er moeten dus dozen van Heemskerk naar Drachten, een gevalletje inpakken en klaarzetten en donderdag in de auto laden.

En als klap op de vuurpijl kregen we een grote bestelling voor doosjes kaartensets, die dan weer allemaal in één grote doos moeten, wel zo aardig voor de postbode.

Al dat geschuif met dozen levert weer ruimte op in het magazijn, ruimte voor nieuwe producties waar op dit moment hard aan wordt gewerkt. Kom maar op met die dozen!

Door | 2018-01-26T08:11:53+00:00 oktober 10th, 2017|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – Dozen