Dagboek van 2 uitgevers – doorzetters

//Dagboek van 2 uitgevers – doorzetters

Dagboek van 2 uitgevers – doorzetters

We kunnen even op adem komen, de zon heeft een kleine pauze ingelast en er vallen zelfs wat regenspetters. Dat scheelt weer even sjouwen met gieters water. Dankzij het prachtige weer groeien onze aardbeien en tomaten als kool, maar dorstig worden ze er ook van. Heel dorstig. De tomaten zien we elke dag wat roder kleuren, we dromen ondertussen van rijk gevulde pastasauzen en tomatenketchup.Tot onze verrassing stond er vorige week ineens een prachtige klaproos onder ons raam. Twee jaar geleden gezaaid, telkens weg geschoffeld door overijverige tuinmannen, maar nu, eindelijk een exemplaar dat zich niet heeft laten kisten. Sterk staaltje doorzettingsvermogen!

Over doorzettingsvermogen gesproken, wat hebben we met Berry Jacobs – van Dongen en Synthia Stoffer twee powervrouwen met enorm doorzettingsvermogen in huis gehaald zeg. En we hadden al zoveel fantastische vrouwen (en uiteraard ook mannen) als auteurs. Het boek Wankelmoed van Berry is nu naar de opmaakstudio, het is een indrukwekkend en krachtig verhaal geworden. Op de bijbehorende Facebookpagina vind je wekelijks een leesfragment.

Het boek Vechten als een vrouw van Synthia is naar de drukker. We werden zo enthousiast van de drukproef, dit wordt zo’n gaaf boek. Nog heel even geduld, de vrucht van deze inspanning kan bijna worden geoogst. Synthia geeft ondertussen regelmatig workshops en trainingen aan vrouwen op het gebied van zelfverdediging. Bekijk haar website Juno-Selfdefense voor alle actuele informatie.

Ondertussen wachten we vol spanning op offertes van de drukker voor de in ontwikkeling zijnde kaartensets. Maar liefst 3 sets gaan we uitbrengen. De set van Willem Jan van de Wetering om je talenten te ontdekken gaat nu het creatieve ontwerpproces in. Spannend! Onze kaartensets leggen altijd een extra lange reis af, ze worden namelijk in China gedrukt. Dat betekent dat ze minstens twee maanden op zee zijn, voor ze in een Nederlandse haven aanmeren en naar ons magazijn komen.

Over doorzettingsvermogen gesproken, 1 van de uitgevers heeft de afgelopen dagen veel tijd in het magazijn doorgebracht om de voorraden te tellen. Een pittige klus en altijd weer een feest als deze geklaard is. Uitgevers blij, boekhouder blij.

Ondanks de vakantieperiode is de uitgeverij bereikbaar en worden bestellingen in de webshop gewoon verwerkt. Misschien iets minder snel dan jullie van ons gewend zijn, soms moet je ook je kans grijpen en een zonnestraal meepikken als deze zich aandient.
We wensen jullie fijne zomerse weken.

Door | 2018-07-10T10:42:13+00:00 juli 10th, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – doorzetters