Dagboek van 2 Uitgevers – Dat ging naar Den Bosch toe

//Dagboek van 2 Uitgevers – Dat ging naar Den Bosch toe

Dagboek van 2 Uitgevers – Dat ging naar Den Bosch toe

img_3302Kantoorhond Izzie had afgelopen donderdag verplicht een vrije dag. Niet dat zij dat leuk vindt of het daar mee eens is. Het lijkt wel alsof ze precies weet wanneer het dinsdag en donderdag is, dan zit ze steevast bij de voordeur te wachten. Wij snappen dat wel, want de dagen op kantoor zijn veel te leuk> Het begint al met een lekkere wandeling naar kantoor toe, dan wat lekkers als wij koffiedrinken en ook qua aandacht heeft ze niets te klagen. We hadden nu echter twee afspraken op locatie, ze kon dus écht niet mee.

Op naar Den Bosch
_mg_5966In alle vroegte, om maar vooral de files te vermijden, vertrokken we naar Den Bosch (‘s-Hertogenbosch volgens de navigatie van Wendy’s auto, die doet het graag chique). Keurig op tijd meldden we ons het hoofdkantoor van het Lilianefonds. We waren hier, samen met Peter Karreman om de mogelijkheden te bespreken aangaande zijn boek Onbeperkt – de wereld aan mijn voeten. De hoofdrolspelers van dit boek zijn de dames van het Rwandese zitvolleybalteam en hun Nederlandse coach Peter Karreman. Een aantal dames uit dit team worden al van jongs af aan gesteund door het Lilianefonds, dus waren we benieuwd of er mogelijkheden tot samenwerking zijn. Het was een prettig gesprek en met een grote glimlach vertrokken Wendy en ik naar onze volgende afspraak. Op naar Gorinchem.

Volgende stop Gorinchem
In Gorinchem werden we begroet door twee vrolijke Schapendoezen, 3 prachtige Main Coons en de auteurs van het boek Vitaal Scheiden. De ontvangst was vrolijk en bij het zien van de smakelijk gedekte tafel liep ons het water in de mond. Elise Timmer en Yvonne van Berg begeleiden jaarlijks beroepsmatig heel wat scheidingen en delen hun ervaringen en expertise in dit praktische boek. Scheiden is zelden leuk en kost vaak enorm veel energie. Vitaal Scheiden is een soort handleiding om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, om er met name mentaal zo goed mogelijk uit te komen.

Het was véél te gezellig met de dames, zó gezellig dat Wendy haar afspraak met de tandarts moest annuleren. Rond filetijd stapten wij blij en tevreden in de auto om aan de terugweg te beginnen. Met het herfstzonnetje aan de lucht, stapvoets in de file konden we niet anders dan concluderen dat boeken uitgeven een mooi beroep is! Geen dag is hetzelfde en vele ontmoetingen met verschillende mensen en hun verhalen maken ons werk als uitgever echt heel bijzonder.

Deze twee uitgevers zien de toekomst zonnig tegemoet!

Door | 2018-01-23T10:43:17+00:00 oktober 11th, 2016|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 Uitgevers – Dat ging naar Den Bosch toe