Dagboek van 2 uitgevers – april doet wat hij wil

//Dagboek van 2 uitgevers – april doet wat hij wil

Dagboek van 2 uitgevers – april doet wat hij wil

lente-onderbroken46761363843567April doet wat hij wil!”, zo luidt het gezegde en we kunnen niet anders dan dit beamen, van zomerse bikinidagen tot bevroren ruiten en vorst, het gaat alle kanten op. Telkens als we onze kantoortuin moestuin klaar willen maken, hebben de weergoden weer een verrassing in petto. Nog maar even op ‘veilig’ spelen. We hebben al genoeg spannends om ons mee bezig te houden!

Bijzonder project met Lilianefonds
Onlangs waren wij in Den Bosch voor een gesprek bij het Lilianefonds. Ze zijn bezig met een grootse, reizende expositie om aandacht te vragen voor een specifiek onderwerp. Omdat er ook een boek moet komen en ze ons kenden via het boek Onbeperkt, de wereld aan mijn voeten van Peter Karreman, werden wij gebeld. We mogen er nog niet veel, of eigenlijk niets, over vertellen en dat doen we dan ook niet, maar het zijn spannende en hectische tijden bij Uitgeverij GVMedia! Zodra we meer mogen vertellen, horen jullie van ons.

Herziene versie Mam, heb jij dat nou ook?
cover herziene mamMisschien hebben jullie hem al her en der voorbij zien komen? Er is een nieuwe, herziene versie verschenen van het boek Mam, heb jij dat nou ook? van Sylvia Leegwater. In 2005 verscheen de eerste versie van dit boek. Nu 12 jaar later en heel wat wijzer vond Sylvia het tijd om haar nieuwe inzichten aan het boek toe te voegen. En omdat we toch zo lekker bezig waren, heeft het boek ook meteen een nieuwe frisse cover gekregen. Op naar de volgende 12 jaar Mam, heb jij dat nou ook?


Vitaal Scheiden in de praktijk
Leonie Poth, mediator in Twente, geeft het boekje “Vitaal scheiden” als stellen bij haar de scheiding gaan regelen. Ze vertelt: “Na het kennismakingsgesprek worden door klanten alle stukken verzameld en naar mij gestuurd. Denk aan een hypotheekakte bij een eigen woning of een overzicht van de spaarrekeningen. In die periode is het fijn dat mensen alvast het boekje kunnen doornemen, omdat er nog veel onzeker is. Ze krijgen zo achtergrond info en weten iets meer wat erbij komt kijken. Ik geef ook aan dat er praktische tips voor kinderen in staan hoe je ze kunt steunen.”

Nieuw Vitaaltje in de maak
cover vitaal slank low res
Op dit moment ligt het nieuwste Vitaaltje bij de drukker: Vitaal afvallen met het Enneagram, geschreven door Willem Jan van de Wetering met voedingstips van Marianne Meijer. Dit is niet het zoveelste dieetboek, dit Vitaaltje helpt je om inzicht te krijgen in waarom het afvallen maar niet wil lukken. Als je dat weet, kun je wellicht wat eenvoudiger de knop omzetten om wél af te vallen. Vitaal afvallen met het Enneagram wordt half mei 2017 verwacht.


Kinderboek in de maak
Dit jaar verschijnt er bij GVMedia ook een spannend kinderboek: Léon en de verdwenen koning. Als extraatje zit er bij dit boek het luisterboek. Ideaal voor op de achterbank of in het vliegtuig op weg naar de vakantiebestemming. Wil je meer lezen over het ontstaan van dit boek? Volg dan het blog dat de auteurs bijhouden.
Léon en de verdwenen koning zal begin juli 2017 verschijnen.

Zo jullie zijn weer bij! Dan gaan wij weer verder met waar we mee bezig waren: boeken uitgeven!

Door | 2018-01-23T10:39:50+00:00 april 20th, 2017|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers – april doet wat hij wil