Dagboek van 2 uitgevers- 2016, een nieuw jaar boordevol nieuwe plannen

//Dagboek van 2 uitgevers- 2016, een nieuw jaar boordevol nieuwe plannen

Dagboek van 2 uitgevers- 2016, een nieuw jaar boordevol nieuwe plannen

coffee-171653__180Dinsdag 5 januari de eerste werkdag van de twee uitgevers in het nieuwe jaar. We drinken samen eerst een kop koffie en kletsen lekker bij over de afgelopen feestdagen. We hebben elkaar immers een tijdje niet gezien en gesproken. Terwijl de goede voornemens – met name op het gebied van afvallen – ons her en der om de oren vliegen, kunnen wij concluderen dat de weegschaal fijn in de kast mag blijven, behalve voor het wegen van de te versturen postpakketten dan.

Als de koffie op is, is het tijd voor de mailboxen. Tot onze grote vreugde heeft het boek Eenzame plekken in Nederland in de decembermaand de nodige publiciteit gekregen. Zowel Onkruid als Rootsmagazine hebben aandacht aan dit mooie fotoboek besteed. Een goed begin van een nieuw werkjaar, niets zo motiverend als positieve publiciteit!

2016 Jaar van het Boek
Jaar van het boek logo roodNadat alle mail is weggewerkt is het tijd om de planning voor 2016 te bespreken. Lekker ouderwets met pen en papier! We zitten boordevol plannen dit jaar en zitten te popelen om daarmee aan de slag te gaan. Zo is 2016 uitgeroepen tot Het jaar van het Boek. Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gaf hiervoor de aftrap. Het jaar van het Boek, dat is echt smullen voor ons als boekliefhebbers en uitgevers.

Een tipje van de sluier over onze plannen in 2016
Uiteraard gaan we weer een aantal boeken uitgeven. Sowieso gaan we dit jaar 3 nieuwe Vitaaltjes uitgeven. Een daarvan heeft de titel Vitaal Moederschap en is geschreven door Sylvia Leegwater.
Daarnaast staan we op 13 maart op de Lotus/Onkruidbeurs in Houten en een week later op 18 en 19 maart op de Massage-Complementaire Vakbeurs in de Expo in Hoevelaken.

GVMedia lezersdag
En als kers op de slagroom op de taart (jaja) organiseren wij onze eerste GVMedia manifestatie/lezers dag op 23 april in Nijkerk. Een groot aantal van onze auteurs zal aanwezig zijn voor het geven van lezingen en workshops. Deze lezersdag organiseren we samen met het Enneagramcollege. Samenwerken en krachten bundelen is ook voor 2016 ons motto.

20160110_133151Op zondag 10 januari bezocht één van de uitgevers Boekhandel Van der Meer. Deze hele gezellige boekwinkel is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie in Noordwijk. Wat hebben ze er een fijne sfeervolle winkel van gemaakt. Mocht je in Noordwijk zijn, dan mag een bezoekje aan Van der Meer niet ontbreken.

En zo is het al weer half januari. Onze agenda’s lopen langzaam maar zeker vol met afspraken, het planbord vult zich met nieuwe plannen en de status van nieuw uit te geven boeken. 2016, we hebben er zin in!

 

Door | 2016-01-12T12:12:40+00:00 januari 12th, 2016|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers- 2016, een nieuw jaar boordevol nieuwe plannen