Dagboek van 1 Uitgever – van bergen, yoga en pret voor 10

//Dagboek van 1 Uitgever – van bergen, yoga en pret voor 10

Dagboek van 1 Uitgever – van bergen, yoga en pret voor 10

atalantaIk weet al een hele tijd dat ik naar Spanje naar het Atalanta centrum van Jessica Larive wil. Sinds ik haar boek ‘1000 plaatsen 1 thuis’ heb gelezen weet ik dat ik bij haar een Yoga-week wil volgen. Deze ervaringsdeskundige kan mij vast inzichten geven en op weg helpen naar een leuker leven met mijzelf. Na een pittige periode zowel privé als zakelijk, zit ik met een aantal vraagstukken: wie ben ik, wat wil ik, waar gaat mijn hart sneller van kloppen, hoe kom ik weer thuis bij mijzelf? Jessica vond na lang zoeken haar thuis, wie weet kan ze mij de richting wijzen naar het mijne. En zo vertrok ik – één van de uitgevers – naar Spanje.

Zittend op een berg
En heb ik tijdens de week alles ontdekt in mijzelf wat ik ontdekken wilde? Ja dat heb ik! En niet alleen ik. Samen met een heel leuke groep medecursisten zijn we door al onze zorgvuldig opgebouwde lagen gegaan. Elke de dag begon met een heerlijke Yoga les en daarna werd er per thema gewerkt. Ik heb uren op een berg gezeten, er zolang gezeten dat er een enorme weerstand in mij opkwam en ik geen zin meer had om de oefening af te maken. Ik heb aan zee in de kou zwijgend zitten wachten tot de zon opkwam. Twee enorme uitdagingen die alle bellen in mij deden rinkelen, zo groot was mijn weerstand. Later begreep ik waarom juist deze oefeningen mij zo zwaar vielen. Ik kreeg antwoorden waarvan ik niet eens wist dat ik ze zocht.

Ervaren wat je leest
Vrijwel al onze boeken gaan over persoonlijke groei en bevatten hulpmiddelen om tot zelfinzicht te komen. Wij geven deze boeken niet zomaar uit en geloven het dan wel. We willen ook de materie ervaren. We bezoeken de opleidingen, workshops en lezingen die onze auteurs geven. En nu hadden we, of liever één van ons, de gelegenheid om het yogacentrum van Jessica Larive te bezoeken en zelf te ondervinden waar Jessica over schrijft.

Een bezoek aan het Atalanta centrum? Doen!
Ik heb genoten van de heerlijke maaltijden en van de lol die wij met elkaar hadden. Het is jaren geleden dat ik zoveel gelachen heb in een week. Zou ik de week nog eens willen doen? Jazeker! Er liggen vast nog wel wat antwoorden op mij te wachten in het Atalanta centrum. Ook op zoek naar antwoorden, of gewoon naar rust, warmte en een fijne sfeer? Geef jezelf die week cadeau ga ervoor dompel je onder en geniet.

Bezoek voor meer informatie de website van Atalanta Centrum.

Door | 2016-02-02T12:27:41+00:00 februari 2nd, 2016|Dagboek|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 1 Uitgever – van bergen, yoga en pret voor 10