Art 2021-05-14T09:11:17+00:00

Art

(Click here for English)

Als mens ben je in staat om visuele elementen 60.000 keer sneller te verwerken dan tekst. Niet vreemd dus dat social media platforms als Instagram en Pinterest zo’n enorme groei doormaken. Je ziet ook dat onze samenleving meer en meer is gericht op visuele communicatie, want onze visuele intelligentie – dat deel van onze intelligentie dat het mogelijk maakt om visuele elementen te interpreteren – wordt steeds beter.

Visuele communicatie houdt in dat je een boodschap overbrengt aan de hand van beelden en symbolen. Denk daarbij aan afbeeldingen, animaties, maar ook videomateriaal. Het is een hele effectieve manier om vaak moeilijke informatie in kaart te brengen en uit te leggen.

Betekent dit dat voor communicatie en kennisoverdracht helemaal geen tekst meer zal worden gebruikt? Nee, gelukkig niet. Om effectief in beelden te kunnen communiceren, moet je ook gebruik maken van tekst. Dan veranker je de boodschap nog sterker.

Voor ons betekent dit dat we een nieuwe stap hebben gezet en kun je kennismaken met onze Art-collectie.

GVMedia komt met visuele elementen om je te inspireren, je te helpen met die eerste stap naar verdere groei, verandering en ontwikkeling. Van jezelf en wellicht van mensen waarmee jij in verbinding staat.

De hoogwaardige canvasprints die je in onze Art Shop aantreft, openen je hart, bieden een moment van inzicht en geven je telkens weer energie om door te gaan. Daar zijn ze ook voor bedoeld: je beeld van de wereld en van jezelf vergroten, je onderbewustzijn aanspreken om wensen en verlangens onder woorden brengen. En je uit te dagen die volgende stap naar groei en verandering te zetten.

Je kunt deze canvasprints in de werkomgeving gebruiken wanneer je andere mensen wilt stimuleren tijdens transformatietrajecten. Ze helpen overtuigingen los te laten, nieuwe mogelijkheden te zien en duurzame ontwikkelingen te omarmen.

Gebruik onze visuele elementen om je effectiviteit als coach te vergroten, maar vergeet niet om van het beeldmateriaal te genieten. Daar is kunst tenslotte ook voor bedoeld.