Anne Marie van Bilsen 2018-02-03T13:11:59+00:00

Anne Marie van Bilsen

Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog. Anne Marie is de auteur van het boek Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen, een praktisch boek met onder andere diverse massagetips om gevoelige kinderen te ondersteunen.

“Ik ondervond met mijn zonen dat het medische circuit geen oplossing bood voor hun toenmalige problemen. Op zoek naar een antwoord op mijn vragen verdiepte ik me in het onderwerp ‘gevoelige kinderen’. De resultaten van die zoektocht heb ik beschreven in mijn boek. In mijn praktijk deel ik al jaren mijn ervaringen met ouders en leer ik ze hoe zij de band met kun kind kunnen versterken. Centraal hierbij stond telkens weer de vraag “Wat is er met mijn kind aan de hand?” Het ‘traject’ wat ouders lopen verandert. Kinderen reageren sterk op hun ouders en als je als ouders stappen maakt, beweegt je kind met je mee. Door met de ouders te werken, door middel van cursussen en workshops, wil ik blijvende verandering creëren.”

De missie van Anne Marie is om ouders ervan bewust te maken dat je altijd iets kunt betekenen voor je kind. Haar boek, workshops en opleidingen bieden ouders handvatten om dit doel te bereiken.

www.praktijk-deregenboog.nl

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Heel veel opvoedboeken gaan vaak alleen over de theorie en als dat je past is dat prachtig. Het boek ‘Opvoeden in deze tijd, handvatten voor ouders’ is een ander soort boek. De auteur Anne Marie van Bilsen creëert bewustzijn op de stukken waar je als ouder vragen over hebt. Wanneer je als ouder bewust bent van wie je bent en wat je doet, maakt dat je sterker en steviger in je rol als ouder en daar reageert je kind op, zonder woorden maar in gedrag.