Angélique Romeijn 2018-02-03T13:11:14+00:00

Angélique Romeijn

Angelique Romeijn is schrijfster, illustrator, spiritueel coach en Tantrica. Ze schreef en illustreerde de boeken Giraf en Kever. Twee prachte prentenparabels over ware kracht, liefde en verbondenheid.

“Als klein meisje deed ik trouw elke avond op mijn knietjes een gebedje voor het slapen gaan. Op een avond, ik was een jaar of tien,  ‘knapte’ er iets en voelde ik dat er iets niet klopte. Alsof ik jarenlang iets had gedaan wat me aangeleerd was zonder me er iets bij af te vragen. Hoe zat het? Wie of wat is God en wie ben ik dan? Op andere momenten vroeg ik me af of alles en iedereen wel echt was. Ik had het gevoel opgesloten te zijn in een droom.

In mijn tienertijd en ook later nog, heb ik heel wat kerken afgesjouwd, in de hoop daar te vinden wat ik zocht. Het was de verkeerde richting; hoopvol ging ik ernaar toe en verdrietig kwam ik dan weer thuis. Er was niets in de kerken wat me raakte of wat het ‘gat’ in mijzelf vulde. Ik had toen nog geen idee dat ik het in mezelf kon vinden.
Ik kocht dvd’s en boeken van o.a. Alex Vartman. De laatste sprak mij bijzonder aan door zijn humor en westerse no-nonsense aanpak. Door zijn ‘teachings’ en de ervaringen daarbinnen, kon ik alles bij elkaar brengen – het mens zijn en het goddelijk zijn – mijn lichte en donkere kant. Dit was thuiskomen … ”

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Giraf gelooft de stem in zijn hoofd die luid is en veelal verwarring zaait. Hierdoor hoort hij de stem van zijn hart niet. Een prentenparabel over bewustwording waarin jong en oud zichzelf en anderen kunnen herkennen. De inzichten kunnen bijdragen aan meer openheid en liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen.
  • Kever ontdekt de magie van het leven zodra zijn schild te zwaar voor hem wordt en in stukken breekt. Geen krachtig pantser meer om hem te beschermen of om zich achter te verschuilen. Hij kan dan niet anders dan zijn hart openen om te leven vanuit de enige ware kracht… liefde.