Manuscripten 2020-11-13T10:33:30+00:00

Aanleveren manuscript

Ik heb een boek geschreven, hoe stuur ik dat naar GVMedia?

Allereerst: gefeliciteerd met het boek. We zijn altijd op zoek naar nieuwe boeken om uit te geven. Mail ons de synopsis, de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk van het boek. Stuur altijd een publicatievoorstel mee waarin je vermeldt wie de doelgroep is, hoe je deze doelgroep denkt te bereiken en wat je wilt bereiken met het boek.
Stuur NIET het hele manuscript!

Bij interesse laten we zeker wat van ons horen en kunnen we bespreken hoe nu verder. Misschien willen we eerst nog wat meer lezen, maar het kan ook zijn dat we staan te popelen om je te ontmoeten en persoonlijk verder te praten.

Je kunt de bestanden mailen naar: welkom@gvmedia.nl.


Ik heb een idee voor een goed boek, zijn jullie geïnteresseerd?

Jawel, wij staan altijd open voor goede idee├źn. Onze eerste tip is om zelf te kijken of je boek aansluit bij hetgeen wij al hebben uitgegeven. Denk je dat wij de juiste uitgever zijn voor je toekomstige boek? Stuur ons dan via welkom@gvmedia.nl een beknopte samenvatting van het boekidee en stuur een publicatievoorstel mee waarin je ons vertelt wie je doelgroep is en hoe je denkt deze doelgroep te bereiken. Bij interesse nemen wij contact met je op.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je wel een fantastisch verhaal hebt waarvan jij echt vindt dat de wereld daar kennis van moet nemen, maar dat schrijven niet echt jouw ding is. In dat geval kan een ghostwriter je misschien helpen. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar welkom@gvmedia.nl om daar eens over te brainstormen.