Aalt van de Glind 2018-03-13T11:42:53+00:00

Aalt van de Glind

Op 3 februari 2018 is Aalt van de Glind overleden
Aalt van de Glind is getrouwd, vader en opa.Hij schreef meer dan 20 boeken, schaatste de Elfstedentocht, liep de pelgrimstocht naar Santiago en bedacht de Koninklijke Weg voor rolstoelers. Na een beroerte schreef hij met vallen en opstaan het boek Revalidatie in 7 werkwoorden.

Van deze auteur in onze webshop te koop:

  • Sinds die donderdagavond en dat herseninfarct snap ik soms mijzelf niet meer: de beroerte maakte witte vlekken op mijn grijze cellen. Mijn linkerkant voelde niets meer en deed niks meer. Linkszijdige uitval, heet dat. Lezen lukte amper: al na een halve bladzijde gingen de letters schitteren. Zeven jaar later kan ik gelukkig met twee stokken weer een kilometer lopen en heb ik plezier in een boek èn in het schrijven over mijn zoektocht naar beterschap.