Overig

 • Dit luisterboek leid je door het Enneagram heen. Je ervaart de energie van de negen Enneagram-punten en brengt de negen energieën in balans. Vanuit innerlijke rust krijg je nieuwe inzichten, een beter begrip en vooral kracht om weer alles te 'durven' zijn, want voor verandering is moed nodig.
 • Out of stock
  De 37 enneagram engelenkaarten bestaan o.a. uit de aartsengelen die invloed hebben op de negen enneagram typen, engelen die je helpen in je processen, engelen die je naar je hogere doel brengen en engelen die je naar de weg van vrijheid wijzen. De enneagram engelenkaarten geven je inzicht, advies en wijzen je de weg.
 • Out of stock
  De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan informatie en inzichten geven, zelfs als je verder helemaal niets van het Enneagram weet.
 • Op deze cd staat een diepgaande meditatiereis door de 7 chakra’s. Ieder onderdeel is ook afzonderlijk te beluisteren, het helende effect ervan wordt echter versterkt door de gehele reis in de oorspronkelijke volgorde te ervaren.
 • Deze cd bevat een weergave van een workshop die enneagram-deskundige en coach Willem Jan van de Wetering in 2007 heeft gegeven. Hij neemt je mee naar de negen enneagram-typen en brengt je in contact met hun hogere doel. Want het enneagram is vooral een model om verder te komen in je leven, om je levensdoel te vinden en uit je beperkingen te stappen. Dit alles maakt dat deze cd-workshop actueler is dan ooit.
 • Innerlijke kinderen zijn stukjes ‘oud zeer’ uit onze kinderjaren, die vragen om liefdevolle aandacht. De 5 meditaties op deze cd brengen je in contact met deze 'kinderen', zodat je ze kunt geven wat ze nodig hebben.
 • Out of stock
  Na een rotdag op school komt Léon boos thuis. Uitgelachen door zijn vrienden, voor schut gestaan voor de klas, hoeveel slechter kan zijn dag nog worden? Als hij dan aan tafel ook nog eens ruzie krijgt met zijn zusje en naar zijn kamer wordt gestuurd voelt het alsof de hele wereld tegen hem is. Terwijl hij verdrietig op zijn bed ligt, hoort hij ineens een vreemde stem in zijn kamer. Dit is het begin van een spannend avontuur. Dit luisterboek is alleen verkrijgbaar via bol.com, Libris, Managementboek of een andere online boekenwinkel
 • De kaart of beter gezegd de natuur houdt jou een spiegel voor. Als je jezelf de tijd gunt om in die spiegel te kijken, geven de kaarten je inzicht en wijzen ze je de weg. In het begeleidende boekje staat uitgelegd hoe je deze kaarten kunt gebruiken, als coachingskaarten én als orakelkaarten, en de verschillende manier van leggen.
 • De Ontdek jezelf kaartenset bestaat uit 35 kaarten voorzien van verschillende vragen. Deze vragen kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen, maar ze nodigen ook uit tot fijn gesprekken met vrienden. Heb je een coachingspraktijk? Dan zijn de kaarten een mooi hulpmiddel om je cliënt te helpen bij het krijgen van inzichten.  
 • Ontspannen in onze hectische, drukke tijd zit er vaak niet in. Deze cd bevat geleide (gesproken) meditaties die je helpen om optimaal te ontspannen.
 • De kaarten die je in deze set aantreft kunnen je ondersteunen in het proces van het openen van jouw hart, zodat ook jij met een open hart in het leven kunt staan. In het boekje dat je bij deze set aantreft worden vier manieren beschreven waarop je met de kaarten kunt werken, allemaal gericht op het meer en meer openen van jouw hart.
 • De resonantiekaarten zijn gebaseerd op het werken met de Wet van Resonantie. Ze kunnen je helpen tot inzichten te komen of zelfs antwoorden te krijgen die op onbewust niveau al in je aanwezig zijn. De set is voorzien van een bijbehorend boekje met tekst en uitleg over werken met deze kaarten.