Home 2021-05-14T09:09:55+00:00

Welkom op de website van Uitgeverij GVMedia

Uitgeverij GVMedia is ontstaan vanuit Uitgeverij Andromeda en doorgegroeid naar de huidige vorm. Het uitgeversteam bestaat uit Wouter, Koen en Liesbeth. Als uitgevers varen wij onze eigen koers, we vinden het belangrijk om een goede wederzijdse klik met onze auteurs te hebben en trekken ons weinig aan van de stormen in het boekenvak.

GVMedia staat voor Groei en Verandering. Alles in onze wereld vertoont groei- en ontwikkelingspatronen, hoe moeilijk ze soms ook zijn te ontdekken. Zeker is wel dat alles verandert. Kijk maar eens om je heen in deze coronatijd. En iedereen die beschikt over de tools om zich aan te passen aan veranderingen en disrupties kan zich staande houden in de hectiek van onze samenleving. Daarmee kan een periode van groei worden gestart of een relatieve rust worden ervaren waarin nieuwe energie wordt verzameld.

Laat je inspireren door de publicaties van GVMedia en laat de kennis en expertise van onze auteurs onderdeel zijn van jouw eigen gereedschapskist voor een betere wereld. Voor jezelf, je gezin, je coachingpraktijk en de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Wij willen je graag uitnodigen naar hartenlust door onze website en ons aanbod aan boeken, cd’s, kaartensets en art te bladeren. Heb je ergens vragen over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil jij altijd op de hoogte zijn waar GVMedia zich mee bezighoudt? Volg ons dan op social media.

Facebook
Instagram

Kaartenset in de spotlights

Resonantiekaarten

Voorkant doosje Resonantiekaarten

 

Deze prachtige kaartenset is ontworpen door Life Coach Sharon Kersten en bestaat uit 32 kaarten. De kaarten zijn gebaseerd op het werken met de Wet der Resonantie. Aan de hand van deze wet laat Sharon ons zien dat we middels onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, cellen en atomen altijd met de wereld om ons heen in verbinding staan en dat onze omgeving een weerspiegeling is van de gedachten, gevoelens en overtuigingen die we hebben.

De kaarten dienen als spiegels die je laten zien wat er op dit moment in jou leeft. Ze kunnen je helpen tot inzichten te komen of zelfs antwoorden te krijgen die op onbewust niveau al in je aanwezig zijn, maar waar je op bewust niveau nog geen toegang toe hebt.

Art Shop / Art Shop (English)

Met de introductie van de Art Shop heeft GVMedia een nieuwe stap gezet op het gebied van Groei en Verandering en komt met aansprekende visuele elementen om je te inspireren, je te helpen met die eerste stap naar verdere groei, verandering en ontwikkeling. Van jezelf en wellicht van mensen waarmee jij in verbinding staat.

De hoogwaardige canvasprints die je in onze Art Shop aantreft, openen je hart, bieden een moment van inzicht en geven je telkens weer energie om door te gaan. Daar zijn ze ook voor bedoeld: je beeld van de wereld en van jezelf vergroten, je onderbewustzijn aanspreken om wensen en verlangens onder woorden brengen. En je uit te dagen die volgende stap naar groei en verandering te zetten.

Klik hier om het hele artikel te lezen

Click here for the English article

Of klik hier om direct naar onze Art Shop te gaan

Auteur uitgelicht

Deze keer in de spotlights:
Sylvia Leegwater

Sylvia Leegwater Dreamchild

Sylvia Leegwater is moeder van drie kinderen. Ze is eigenaar van DreamChild, een opleidingsinstituut voor ouders, opvoeders en professionals. Naast de vele trainingen ontwikkelde ze in 2004 de opleiding Gezins- en KinderCoach, waarbij ze met de ouders op zoek gaat naar hun innerlijk kind. Het Enneagram heeft een speciaal plekje in haar hart en dat vind je dan ook terug in al haar boeken en trainingen.

“Mijn hele leven heb ik me aangetrokken gevoeld tot het werken met kinderen. Vanaf mijn eigen jeugd heb ik met veel plezier met hen gewerkt. Ikzelf ben...”

Klik hier om het hele artikel te lezen

Gebroken Vleugels is er

Het is zover: Gebroken Vleugels is volop bij de online boekenwinkels verkrijgbaar en nu al een best-seller. Wil je meer weten over dit geweldige verhaal? Klik dan hier. 

Gebroken Vleugels speelt zich af tijdens de laatste dagen van de eerste wereldoorlog en de tijd daarna. Het is het verhaal van Jefferson Parks, die op twintigjarige leeftijd als jachtvlieger de gruwelen van deze oorlog moest ondergaan. Zijn worsteling om in de realiteit van alledag hiermee om te gaan voel je tot in je tenen. Een verhaal over vliegen, vliegtuigen, angst, verdriet, hoop en vriendschap.

En wie heeft dit boek dan geschreven? Niemand minder dan Leo van der Goot. Ga naar zijn Auteurspagina om meer over hem te weten te komen.

Nieuw bij GVMedia

Dansen met Lucas, het debuut van Joke Portegies is nu verkrijgbaar bij alle online boekenwinkels. In onze shop vind je bij het betreffende boek een link naar bol.com. Wil je een exemplaar kopen? Klik dan hier.

Dansen met Lucas is een aangrijpend verhaal dat iedereen raakt die met het verlies van een dierbare te maken heeft of heeft gehad.

Peter Kapitein van Stichting Inspire2Live zegt er onder andere het volgende over in zijn recensie: Portegies schreef een boek over haar man Lucas en daarmee over zichzelf. ‘Dansen met Lucas’ is het verslag van een liefde. Een liefde die fysiek eindigt door de dood van Lucas, een liefde die voortleeft in Joke. Ze zal Lucas er ongetwijfeld bij leven. Ze verwoordt het mooi: ‘… sinds Lucas dood is, voelt het eigenlijk hetzelfde als toen we gingen trouwen: ik hoef maar iets te willen en er schaart zich een groep mensen rondom mij en mijn gezin die het mogelijk maken’.

Wil je de hele recensie lezen? Klik dan hier.

In het boek zijn twee tijdlijnen vervlochten tot een volledig tijdsbeeld: de pelgrimstocht die Joke samen met haar man Lucas maakt naar Fisterra, "het einde van de wereld" en het leven met de longtumor die na thuiskomst bij Lucas wordt ontdekt. Beide tijdlijnen zijn op een boeiende, aansprekende manier verweven in hoofdstukken die over de tocht gaan en de e-mailcorrespondentie die Joke eenmaal thuis voert met haar familie en vrienden.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 6986213708.

Laatste blog berichten

Bloedlijn

juli 28th, 2020|

Mijn opa was schoenmaker. In Glanerbrug, een dorp ingeklemd tussen Enschede en het Duitse Gronau. Elke dag was hij om zeven uur ’s ochtends al bezig in de schoenmakerij naast het woonhuis. Tussen de middag [...]

Verandering is de enige constante in je leven

juni 30th, 2020|

Ik heb even zitten twijfelen of dit wel de titel van een blog moest worden. Maar toen ik er tijdens het drinken van een kop koffie nog eens over nadacht, klopt de uitspraak best wel. [...]

  • Cover boek Film van jouw leven

Dagboek van 2 uitgevers – Film van jouw leven

november 19th, 2019|

Het was even iets stiller op de website van de uitgeverij. Dat wil niet zeggen dat de uitgevers stil hebben gezeten. In tegendeel. Zo stonden we in het weekend van 16 en 17 november weer [...]

Dagboek van 2 uitgevers – tomaat, komkommer en spierballen

augustus 20th, 2019|

Zomervakantie in het buitenland of in Nederland? Het waren extremen wat het weer aangaat. De uitgevers hebben heel veel gieters water naar het kantoormoestuintje gebracht om de dorstige komkommers en tomaten van de nodig verfrissingen [...]

  • Lekkers uit de GVMedia kantoormoestuin

Dagboek van 2 uitgevers – kantoormoestuingeluk en nieuwe manuscripten

juni 27th, 2019|

Het gaat goed met de uitgevers de taakverdeling loopt op rolletjes. Het is mooi weer en er komen veel nieuwe manuscripten op onze deurmat of in de mailbox. Een van de uitgevers heeft het op [...]

En toen was er Sores en Koen was er ook

mei 21st, 2019|

Het zijn altijd weer mooie momenten wanneer boeken worden afgeleverd in ons magazijn. Nou ja, in ons magazijn zou fijn zijn, dát stukje transport moeten we zelf verzorgen. Maar de vrachtwagen voor de deur met [...]