1e exemplaar Passie Gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is

//1e exemplaar Passie Gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is

1e exemplaar Passie Gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is

Passie gezocht cover siteOp 20 mei toog één van de uitgevers naar Naarden om Willem Jan van de Wetering een verhuisdoos te overhandigen. In deze doos zijn nieuwe boek Passie gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is.

Over Passie gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is
In je kracht komen na een scheiding of verlies. Daar gaat dit boek over. Er is genoeg hulp en informatie over scheiden zelf en er zijn ook veel boeken over het scheidingsproces. Dit boek is anders. Het begint als je gescheiden bent, als de verhuiswagen vertrokken is.
Wanneer je definitief uit elkaar bent. Dan volgt vaak een terugval, het zwarte gat en de oneindige zinloosheid. De vraag is hoe je jouw leven weer op de rails krijgt. Hoe vind je jouw kracht terug? En nog mooier: hoe vind je jouw échte kracht, zodat je je verborgen talenten kunt gaan gebruiken en optimaal genieten van al het mooie, dat het leven jou te bieden.

Iedere scheiding is anders, iedereen heeft zijn of haar verhaal. Één ding hebben al die verhalen met elkaar gemeen: de pijn van het scheiden. Waarbij je even niet weet hoe je nu verder moet. Dat is een proces. Dat proces bestaat uit negen vaste stappen. Dit boek biedt jou een handvat om je passie te vinden. Na negen stappen sta je in je kracht. Die stappen zijn voor iedereen dezelfde omdat dit een natuurlijk proces is. De negen stappen helpen je om het rouwproces beter te doorstaan, sneller je passie te vinden en in je kracht te staan. Dat proces ga je nu in. Laatje verrassen door de oefeningen en door de kennis. Doe er je voordeel mee. Het werkt!

Zie hier de uitpaksessie van een verwachtingsvolle auteur!

Door | 2016-05-20T14:20:29+00:00 mei 20th, 2016|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor 1e exemplaar Passie Gezocht – wat als de verhuiswagen vertrokken is