Terugblik presentatie Revalidatie in 7 werkwoorden

//Terugblik presentatie Revalidatie in 7 werkwoorden

Terugblik presentatie Revalidatie in 7 werkwoorden

collage-2016-09-13Het was een prachtige zonnige dag, die bewuste donderdag 8 september. Met twee dozen boeken op de achterbank togen wij richting Apeldoorn. Alles was ons gunstig gezind, geen files, lekker weer en geen parkeergedoe. In het foyer van het gemeentehuis te Apeldoorn zaten Aalt en zijn vrouw te wachten op vrienden, bekenden en geïnteresseerden in het boek Revalidatie in 7 werkwoorden.

Behalve een fijne schrijver is Aalt ook een goede spreker, hij weet als geen ander onder woorden te brengen hoe het is om te leven met de gevolgen van een beroerte, zonder daarbij medelijden op te wekken. Sterker nog, Aalt dwingt respect en bewondering af om zijn doorzettingsvermogen. En dat het een doorzetter is, dat hebben we wel gemerkt in het proces rondom het verschijnen van zijn boek.

En donderdag was het dan zover, de feestelijke presentatie van Revalidatie in 7 werkwoorden. Olga Commandeur schreef het voorwoord en had de eer het eerste exemplaar uit te reiken aan wethouder Paul Blokhuis. Vrijwel alle aanwezigen kochten één of meerdere exemplaren van het boek en Aalt maar signeren.

En nu, nu mag het boek de wijde wereld in en mensen inspireren en motiveren om niet op te geven, om zich niet neer te leggen bij statistieken, om de cijfers het tegendeel te bewijzen. Om begrip te kweken voor de patiënt, maar ook zijn of haar naasten. Revalidatie in 7 werkwoorden kost € 14,95 en is te verkrijgen via de boekhandel, GVMedia en bol.com

Door | 2018-01-23T10:50:51+00:00 september 13th, 2016|Boekennieuws|Reacties uitgeschakeld voor Terugblik presentatie Revalidatie in 7 werkwoorden