Dagboek van 2 uitgevers: over revalidatie, meditatie en een moestuin

//Dagboek van 2 uitgevers: over revalidatie, meditatie en een moestuin

Dagboek van 2 uitgevers: over revalidatie, meditatie en een moestuin

Cover voor FB2De zomer vliegt voorbij. Nou ja zomer… Nee we gaan niet klagen! We hebben genoten van elke mooie dag en alle minder mooie dagen gewoon hard gewerkt.
Werk genoeg namelijk! Zo moesten er maar liefst bijna tweehonderd exemplaren van Revalidatie in 7 werkwoorden ingepakt worden en vervolgens gedropt bij het postkantoor. In menig wachtruimte van diverse revalidatiecentra ligt het boek ter inzage. Of het ligt op iemands nachtkastje, dat kan natuurlijk ook, als het maar gelezen wordt. Ook de uitnodigingen voor de boekpresentatie moesten de deur uit.

Revalidatie in 7 werkwoorden
Het verhaal achter dit boek is wel bijzonder. Zo’n twee jaar geleden ontmoetten wij Aalt voor een gesprek over zijn boekidee. We waren enthousiast over het idee, maar zagen even niet hoe we het in de markt moesten zetten en waren terughoudend. We kregen alle begrip van Aalt. Een half jaar geleden meldde Aalt zich met de mededeling dat hij niet stil had gezeten en de toezegging had gekregen dat er 200 boeken afgenomen zouden worden. Maar dan moest het boek er wel zijn… En zo gingen we aan de slag. Het is een mooi boek geworden, het taalgebruik van Aalt is prachtig, de inkijk in zijn revalidatie openhartig. We zijn blij dat dit idee nu toch eindelijk boek is geworden.

Uitnodiging
Op 8 september vindt vanaf 15.45 uur de feestelijke presentatie plaats in het Foyer van het gemeentehuis in Apeldoorn. Ben je in de buurt? Dan ben je bij deze van harte welkom!

Cover CDBehalve het boek van Aalt was er ook werk aan de winkel rondom de meditatiec-cd van Femke Bloem. Femke speelt harp en heeft een mooie stem. Dit heeft ze gecombineerd op een prachtige cd met 7 Chakra meditaties. Benieuwd naar Femke en haar cd? Op 5 september is de presentatie bij Ananda in Haarlem. We gaan er een mooi feest van maken, dus als je zin en tijd hebt, kom dan langs en feest met ons mee. Meer info volgt binnenkort op Facebook.

Mooi project
En ondertussen zijn we bezig met een mooi project: het boek van Peter Karreman. Peter is coach van het Rwandese zitvolleybal damesteam. Alle dames uit dit team hebben (ten gevolge van de genocide in Rwanda) een beenprothese. Tot ieders aangename verrassing heeft dit team zich weten te plaatsen voor de Paralympisch Spelen in Rio. Peter omschrijft in zijn boek de weg hier naartoe, een boek boordevol humor, inzichten en de boodschap dat alles mogelijk is, als je er maar in gelooft en er hard voor werkt! We zijn benieuwd hoe de dames straks gaan scoren in Rio!

En verder
moestuintjueVerder genieten we van verse courgette, komkommers en bosuitjes uit ons eigen ieniemieniemoestuintje. De tomaten wensen eerst nog wat meer zon. Is kantoorhond Izzie onder behandeling bij een acupuncturist omdat ze nog altijd niet op gewicht is, maar blijft ze verder vrolijk en gezellig. Werken we hard aan mooie najaarsprojecten – waarover binnenkort meer en zijn we blij met elke zonnestraal die we kunnen pakken.

Door | 2018-01-23T10:52:14+00:00 augustus 18th, 2016|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Dagboek van 2 uitgevers: over revalidatie, meditatie en een moestuin